reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My po wieczornym spacerku, wykąpsiane, wykolacjonowane ;-).

Bodzia :-):-):-) Kochana wróciłaś :-):-):-)

JKRZYMKA fajny widok pierwszych samodzielnych kroczków, nie? :-)
GRATULEJSZYN :tak:. A Ty takie wstawanie przed 6 rano to chyba masz już we krwi ;-).

No i widzicie, pytałam wcześniej czy cosik mnie ominęło, a tu proszę Bodzia przejęła sprawy w swoje ręce i załatwia zamknięty :-):-):-).

Buhahahahahahah!!!!!!:-D:-D:-D:rofl2: No proszę chwilkę mnie nie było a tu dziewczyny się dobrowolnie proszą o to co by je zamknąc:-p:-p:-p:laugh2::rofl2:
Główeczka mi już na szczęście przeszła prochy wzięłam, kawusię walnęłam i jakoś poleciało:tak: uff...
Bodzinko ja to ci chyba musze ślubne mej siorki podesłac do obrobienia:zawstydzona/y::tak:;-) Ale poczekam jeszcze na fotki od kuzynki:-)
Emi wcale się nie dziwię że się wściekłaś:angry: Co za nieodpowiedzialna baba:no::wściekła/y: Dobrze że tylko tak to się skończyło:tak:
Nową mamusię witam!
...i narazie pomykam bo synio z głodu umira:sorry2:

Bodzia mąż mnie tu molestuje żebym cię pozdrowiła i podziękowała za pikne foteczki jest nimi po prostu zachwycony,ja zresztą też.Dlatego pozdrawiam i dziękuję!!!!!!!

mamamartynki-Witaj,witaj
A prosze, prosze:tak::-D:-D
Odzyskałam suwaczki i avatarek..Może być:confused::confused::confused:
KRZYMKA GRATKI DLA ŚMIGACZA!!!!!!!!!!!!!!
purplelollipops.gif

No dzieciaczki uśpione.:-) A ja zmykam, bo zmęczona, a tu mężuś jakiś filmik zapodaje, to trzeba obejrzeć.;-):tak::-)

Witam Mamę Martynki.:-)

Sikoreczka super, że głowa już nie boli.:tak:

kurczę, widzę że na nowo muszę się wkręcić, bo tu tyle nowych mam, że się gubię.:baffled::sorry2:

Mam nadzieję, że od jutra będę częściej zaglądać i juz nie będę zagubiona:oo::-D:tak:

A tym czasem słodkich senków.:-)
3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif

reklama
Do góry