reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Aniu widze że mamy podobne gusta...pierozki też bym zjeść mogła. Póki co zadowoliłam sie kalafiorkiem i jabłuszkiem;-)

reklama
Mam fajną laskę dla Kubusia...mogła bym ich zapoznac;-)

Załączniki

• DSC00184.JPG
    DSC00184.JPG
    344,1 KB · Wyświetleń: 23
Ja już po obiadku musialam zrobić teraz bo mam dwoje dzieci znajomej do pilnowania, na dworze leje więc mamy wesolutko i głośno w domu, ale jakoś sie da wytrzymać.
Milismy dziś spaghetti, dzieciaki je uwielbiają.

Motylku i ode mnie WSZYSTKIEGO DOBREGO I DLUGICH SZCZESLIWYCH WSPÓLNYCH LAT.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Ostatnia edycja:
Motylku, serdeczne zyczenia, wszystkiego naj naj!!!
A oto przedstawiam KROLESTWO MOJEJ NICOLE.Narazie to taka prowizorka ale mi i tak strasznie sie podoba.

Załączniki

• 008.JPG
    008.JPG
    67,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 012.JPG
    012.JPG
    45,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 014.JPG
    014.JPG
    43 KB · Wyświetleń: 30
ale słodziutko Agniesia :-)
ja najchętniej już wszytko bym rozkłądała łądcznie z poscielą ale będzie sie kurzyć albo będe chodzić jeszcze pół roku:sorry2: na złość:baffled:

chwilami tak mi naciska na pęcherz że mam wrażenie, że zaraz natychmiast sie zsiusiam, w jednej sekundzie ;)

A ja sie powoli zaczynam czuc jak słonica. Przytyłam prawie 17kg, mam nadzieje ze teraz juz ta waga w miejscu stanie albo nawet spadnie. Pare osob juz mi powiedziało ze jestem gruba, ale ja sie czuje w sumie taka bardziej spuchnieta, ogolnie jak patrze w lustro wcale nie wygladam az taka wielka, ale waga mnie przeraża... Chyba czas ją wyrzucic hehe Mam nadzieje ze po porodzie szybko to zgubie
Ogolnie to jestem jakas przymulona znowu i jeszcze własnie lać zaczeło O 17 jedziemy odebrac klucze do mieszkanka i powoli bedziemy mogli zaczac sie pakowac i zwozic rzeczy. Od 1 wrzesnia sie wprowadzamy tam. Bedziemy musieli wykabinowac tylko jakiegos neta szybko, bo nie bede miała jak na forum wejsc... ehhh

Mam fajną laskę dla Kubusia...mogła bym ich zapoznac;-)

Śliczna sunia - myślę, że Kubuś byłby chętny :-D

Aniu widze że mamy podobne gusta...pierozki też bym zjeść mogła. Póki co zadowoliłam sie kalafiorkiem i jabłuszkiem;-)

Nie no dziewczyny z Wami naprawdę można się najeść :-D

Magdziunia,ale Ci dobrze:)U nas pochmurno,takze nwet na ogrodek nie ma co wychodzic;-)a psinka super:-D
Skorzystałam z uroków wsi i teraz jestem już w mieście.
U nas duszno ale chyba coś przywieje wieczorkiem.

A mi sie marzą knedle ze sliwkami;-)

Nie wytrzymam - jutro lecę z rańca kupić ziemniory i śliwki.
A co :-D

Anisiu pokoik i łóżeczko śliczne a ta lampka w kształcie kwiatuszka super.

Martynka mamy dzisiaj 31 tydzien:tak:czyli zaczynamy 8 miesiac:tak::tak::tak:
Motylku zycze duzo szczescia i milosci:tak:
Magdziuni a i Kaka piekne pieski...takie madre mordki maja:tak:
ja o 19 mam znowu SR ale boje sie ze cos mi przywieje bo jakos coraz wiecej chmur jest i duszno...
wczoraj jak wracalam ze SR wlazlam do najbardziej zapchanego i znienawidzinego autobusu i normalnie w sekunde 3 facetow wstalo zeby mi miejsca ustapic:-D:-D:-Dno w koncu....:tak:zawsze na to czekalam:-D:-D:-Dchyba zaczne wiecej po miescie jezdzic zeby mohery podraznic...:tak:mam do nich taki uraz ze masakra...
ja dzisiaj na obiadek mam wczorajsz chionska zupke, ale taka w domu gotowana:tak:mialam straszna chec i wyszla:tak:
a te knedle to ja tez chetnie:tak:ja gdzies mialam fajny przepis na serowe knedle ze sliwkami:tak:sa pyszne tak jakby pierogi leniwe w srodku z owocami:tak:

reklama
Do góry