reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Ja już po obiadku musialam zrobić teraz bo mam dwoje dzieci znajomej do pilnowania, na dworze leje więc mamy wesolutko i głośno w domu, ale jakoś sie da wytrzymać.
Milismy dziś spaghetti, dzieciaki je uwielbiają.
Motylku i ode mnie WSZYSTKIEGO DOBREGO I DLUGICH SZCZESLIWYCH WSPÓLNYCH LAT.
Milismy dziś spaghetti, dzieciaki je uwielbiają.
Motylku i ode mnie WSZYSTKIEGO DOBREGO I DLUGICH SZCZESLIWYCH WSPÓLNYCH LAT.

Ostatnia edycja:
Agniesia25:)
Agniesia25:)
J
justyneczka
Gość
ale słodziutko Agniesia :-)
ja najchętniej już wszytko bym rozkłądała łądcznie z poscielą ale będzie sie kurzyć albo będe chodzić jeszcze pół roku
na złość
chwilami tak mi naciska na pęcherz że mam wrażenie, że zaraz natychmiast sie zsiusiam, w jednej sekundzie
ja najchętniej już wszytko bym rozkłądała łądcznie z poscielą ale będzie sie kurzyć albo będe chodzić jeszcze pół roku

chwilami tak mi naciska na pęcherz że mam wrażenie, że zaraz natychmiast sie zsiusiam, w jednej sekundzie
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja sie powoli zaczynam czuc jak słonica. Przytyłam prawie 17kg, mam nadzieje ze teraz juz ta waga w miejscu stanie albo nawet spadnie. Pare osob juz mi powiedziało ze jestem gruba, ale ja sie czuje w sumie taka bardziej spuchnieta, ogolnie jak patrze w lustro wcale nie wygladam az taka wielka, ale waga mnie przeraża... Chyba czas ją wyrzucic hehe Mam nadzieje ze po porodzie szybko to zgubie
Ogolnie to jestem jakas przymulona znowu i jeszcze własnie lać zaczeło O 17 jedziemy odebrac klucze do mieszkanka i powoli bedziemy mogli zaczac sie pakowac i zwozic rzeczy. Od 1 wrzesnia sie wprowadzamy tam. Bedziemy musieli wykabinowac tylko jakiegos neta szybko, bo nie bede miała jak na forum wejsc... ehhh
Ogolnie to jestem jakas przymulona znowu i jeszcze własnie lać zaczeło O 17 jedziemy odebrac klucze do mieszkanka i powoli bedziemy mogli zaczac sie pakowac i zwozic rzeczy. Od 1 wrzesnia sie wprowadzamy tam. Bedziemy musieli wykabinowac tylko jakiegos neta szybko, bo nie bede miała jak na forum wejsc... ehhh
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mam fajną laskę dla Kubusia...mogła bym ich zapoznac;-)
Śliczna sunia - myślę, że Kubuś byłby chętny

Aniu widze że mamy podobne gusta...pierozki też bym zjeść mogła. Póki co zadowoliłam sie kalafiorkiem i jabłuszkiem;-)
Nie no dziewczyny z Wami naprawdę można się najeść

Skorzystałam z uroków wsi i teraz jestem już w mieście.Magdziunia,ale Ci dobrzeU nas pochmurno,takze nwet na ogrodek nie ma co wychodzic;-)a psinka super
![]()
U nas duszno ale chyba coś przywieje wieczorkiem.
A mi sie marzą knedle ze sliwkami;-)
Nie wytrzymam - jutro lecę z rańca kupić ziemniory i śliwki.
A co

Anisiu pokoik i łóżeczko śliczne a ta lampka w kształcie kwiatuszka super.
blond_20
Czarownica
Martynka mamy dzisiaj 31 tydzien
czyli zaczynamy 8 miesiac

Motylku zycze duzo szczescia i milosci
Magdziuni a i Kaka piekne pieski...takie madre mordki maja
ja o 19 mam znowu SR ale boje sie ze cos mi przywieje bo jakos coraz wiecej chmur jest i duszno...
wczoraj jak wracalam ze SR wlazlam do najbardziej zapchanego i znienawidzinego autobusu i normalnie w sekunde 3 facetow wstalo zeby mi miejsca ustapic

no w koncu....
zawsze na to czekalam

chyba zaczne wiecej po miescie jezdzic zeby mohery podraznic...
mam do nich taki uraz ze masakra...
ja dzisiaj na obiadek mam wczorajsz chionska zupke, ale taka w domu gotowana
mialam straszna chec i wyszla
a te knedle to ja tez chetnie
ja gdzies mialam fajny przepis na serowe knedle ze sliwkami
sa pyszne tak jakby pierogi leniwe w srodku z owocami

Motylku zycze duzo szczescia i milosci

Magdziuni a i Kaka piekne pieski...takie madre mordki maja

ja o 19 mam znowu SR ale boje sie ze cos mi przywieje bo jakos coraz wiecej chmur jest i duszno...
wczoraj jak wracalam ze SR wlazlam do najbardziej zapchanego i znienawidzinego autobusu i normalnie w sekunde 3 facetow wstalo zeby mi miejsca ustapic

ja dzisiaj na obiadek mam wczorajsz chionska zupke, ale taka w domu gotowana

a te knedle to ja tez chetnie

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
O masz Asiulku dawaj przepis.
A moherami się nie przejmuj.
A moherami się nie przejmuj.
Podziel się: