reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

T. kupił Izce troche ciuchów w Anglii, większość na za rok na lato ale są i takie które ubierze pewnie za 3-4 lata hehe tacie się wydawało że córa większa :-D

może potem porobię fociaki to wkleję

reklama
My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić :no:
A z tych, które Mysia wkleiłaś, to mi się podobają te pierwsze.

My też mamy identyczne jak Rosmerta, też ze sztruksu, tylko w kolorze amarantowym, są naprawdę fajne, można dopasować idealnie do stópki (my mamy odwrotny problem - nóżka Oliwki do większości papci za szeroka w podbiciu). Tylko, że Oliwka nie ma ich dłużej ubranych niż 30 sekund, natychmiast po założeniu je sobie zciąga :-( W związku z tym chodzi na boso i naprawdę nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzić :no:
A z tych, które Mysia wkleiłaś, to mi się podobają te pierwsze.

Kasiu, ja od doslownie kilku dni tez mam taki problem z Milenka. Ona natychmiast sciaga kapcie i nawet skarpetki, a tutaj nie jest za cieplo i boje sie ze zachoruje. Wiec, ciagle walczymy z nia o te kapcie. Tez juz nie wiem co wymyslac. Juz nawet kupilismy jej nowe kapcie, albo chodzi w domu w butach na dwor - ale to i tak nie pomaga. Sciaga wszystko.:crazy::crazy:

Jak Oliwce do jesieni nie przejdzie, to kupię jej papcie wiązane w kostce i będę jej zaplątywać, innego pomysłu nie mam. Tylko potem koszmar będzie ze ściąganiem tych papci :baffled: Szkoda, że nie ma takich papci na taką typową zapinkę z bolcem, bo tego zapięcia Oliwka jeszcze nie rozpracowała.

Jenni chodzi w rajstopkach jak jest chlodnawo a jak cieplo to na boso:tak: Najlepsze kapcie dla Jenni to byly za kostki z elefanta zawiazywalam jej na kokardke i na supelek i niedawala rady sciagnac:tak:

reklama
No chce kupic teraz by młody przyzwyczaił sie do kapci na jesien..bo od 3 miesiecy posuwa boso, tzn. w skarpetkach...
ciekawam co to bedzie....

Do góry