Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale Karola przecież nie pokazała aukcji, tylko samo zdjęcie kurteczki, chyba, że coś przegapiłam
Szkoda, że nie udało Ci się Karola, ale napewno będzie jeszcze możliwość, dopiero zaczynają wystawiać rzeczy na zimę, może uda Ci się kupić nawet taniej
Ja znalazłam na allegro bo oglądałam kurtki dla Emilki i chyba to była jedyna taka ale napewno jeszcze będą Karola spytaj się sprzedającego może będzie mieć niedługo znowu albo pojawią się niedługo u innych
Ja tez widzialam wczesniej.Znajac firme i rozmiar nie trudno znalezc.A moze po prostu ktos sobie tez ja wypatrzył.
Do kurtki moro przydałyby sie w miare gładkie czapka i szalik,prawda?
Ktos takie lozeczko kupil, ale tez nie pamietam ktora z mamuś to byla
a ja wczoraj kupilam Zosiulkowi spodenki w H&M ogrodniczki, teraz to chyba bede tylko ogrodniczki kupować, kupywać :/ bo przynajmiej nie spadają z chudej pupci ;-)
tylko ze sporawo kasy te jesienne nowe ciuszki kosztują :/
Oliwieczka,ja Konradowi zakladam paski,zeby spodni nie zgubił;-):-).
W sobote w Smyku Konrad zaliczył wszystkie bujaki i konie na biegunach,a było ich conajmniej ...8.Przeznaczyl kilka sekund na kazda sztuke;-).