reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ślę iweczorne całuski.
Właśnie siedzę u swoich rodziców i czekam aż mąż wróci z pracy. Jutro moi rodzice wyjeżdżają na pogrzeb mojej 91 letniej cioci:-( Dlatego dzisiaj jest mi tak troszkę smutno:zawstydzona/y:

reklama
Ja wróciłam z zakupów ... ufff ... jedzonko kupione.

Ech łezka mi poleciała jak przeczytałam o dzidziusiu mojej koleżanki (ur.w 29tc).
Dziś zmieniała jemu pampersika i jego pupcia ma tylko 5 cm :szok:
U malca znów coś wykryli, ale walczy dzielnie i to jest pozytywne.
Nie będę rozpisywać się co jemu jest, bo to smutny temacik.
A nie chciałabym Was denerwować.

Ciril bardzo mi przykro z powodu cioci.
To smutne jak odchodzi ktoś kochany. My pozostajemy na ziemskim padole pogrążenie w smutku.

Minisiu mnie też muliło na spanko wcześniej, ale rozbudziłam się na zakupach.
Zaraz poczytam sobie gazetki dla mam :-D

Martynko trzymam kciuki za jutrzejszą wizytkę.
I gratuluję wkroczenia w 8 miesiączek ciążowy.

Asiulku u mnie suwaczek pokazuję wg OM czyli z terminem na 21.10 :-D:-D:-D ...i usilnie chciałabym tak urodzić.

Pati foteczki oczywiście, że po weselichu - będziesz w całej krasie :-)

Qrcze znów gdzieś dziś były burze silne - chyba Grajewo zaatakowały i okolice.
Pozrywało dachy ... ech oby nie przyszło i nie poniszczyło więcej :baffled::crazy:

Wanilko odpoczywaj jak najwięcej i nie przemęczaj się.

A ja się nakręcam na JUtro:-p:-p:-p Dziewczyny wybywają, a przy okazji bedę miala wolną chatę :-p:-p:-p aż do 5!!!!!!!!:laugh2: Zrobię w koncu porządek, bo pokoj Julki już w malym procencie go przypomina :laugh2:Idę jutro jeszcze oddać mocz do laboratorium, a w piątek wizyta u ginki.
Marzę o relaksie w wannie pelnej pachnacej piany, białym winie, serze z pleśnią i nową pozycją Coelho..... Zwierzylam się teściowej, a ona, że jeszcze gdzieś pewnie z rok poczekam :)))))))))))))))))))))):laugh2::laugh2::laugh2:Ehh..... Ja chcę wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gosiu będziesz szaleć jutro ale z głową.

Ja też powinnam iść mocz oddać do analizy.
Polecę w piątek.

Teraz ległam na łóżko, wcinam winogronka i relaksuję się.

I jeszcze skusiłam się na ciasteczka ... a d... rośnie.
Ale tylko kilka.

Jak szybko już ciemno się robi - słońce zachodzi o 19:47 ... szkoda.

Ja zmykam już więc dobrejnocy babencje.
Do jutra.

Ostatnia edycja:
Ja po szkole rodzenia i po cwiczonkach:tak:ale fajnie bylo...poznalam dziewczyny ode mnie z osiedla wiec bede miala z kim na spacerki chodzic:tak:nawet wrocilam samochodem z jedna bo mnie zabrala:tak:sa bardzo sympatyczne i jest naprawde wesolo:tak:najbardziej podobalo mi sie jak babka probowala nam wytlumaczyc ktore to sa miesnie kegla:-Dmazusiowie byli baardzo zdziwieni:-Da dziewczyny wszystkie pazsdziernikowe i poczatek listopada wiec fajnie:tak:
ja juz ide spac bo jakos wymeczona jestem
dobranoc:***

Asiu super.

A ja znów z dobrą wiadomością - moja kolejna koleżanka dziś o 21:20 urodziłą córcię - mała waży 3850 gram, mierzy 58cm i dostała 9 pkt.
Poród miałą ciężki ale już szczęśliwa.
Też bym już chciała.

reklama
CZesc Kochane!!!!!!!!!!!!
Dzis bardziej porankowo się z Wami witam, bo chcę wykorzystać każdą chwilę :-p Goście uciekli już do siebie, teście wracają prawie na wieczór... :laugh2: Żyć, nie umierac!!!!! :laugh2::-p
Blond, cieszę się, że jesteś ze SR zadowolona, jak to mowią: w "kupie" raźniej :-p
Madziu, pogratuluj koleżance!!!!!!!!!!!!
Milego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry