magdziunia
Październikowa Mama'08
Gosiu to fakt spać nie możesz chyba - ja biorę się za pranie.
Wstawiam białe rzeczy, bo słoneczko świeci i szybko wyschnie.
A teraz śniadanko wcinam - owoce z jogurtem mniam.
Czarna miała rację - oj płodne to moje środowisko, ale teraz będąc w ciąży po prostu ciągnie mnie do ciężarnych - wspólny temat, wymiana doświadczeń, pytania - to chyba zrozumiałe.
Mykam do później i życzę miłego dnia :-)
Wstawiam białe rzeczy, bo słoneczko świeci i szybko wyschnie.
A teraz śniadanko wcinam - owoce z jogurtem mniam.

Czarna miała rację - oj płodne to moje środowisko, ale teraz będąc w ciąży po prostu ciągnie mnie do ciężarnych - wspólny temat, wymiana doświadczeń, pytania - to chyba zrozumiałe.
Mykam do później i życzę miłego dnia :-)

A że rzadko nam pasuje ustalić wspólny termin to się zgodziałam...ale w domu sajgon bo M zdjął panele naścienne w korytarzu i mamy obraz nędzy i rozpaczy hihi wiec do 21.30 walczyliśmy z porządkami żeby nasze mieszkanko chociaż teochę przypominało mieszkanie;-) Niby nic wielkiego nie zrobiłam ale jak się położyłam to rwał mnie okropnie brzuch - sama sobie byłam w końcu winna. M się na mnie wściekł, ze gdyby wiedział, ze tak będzie to by mi palcem nic nie pozwolił tknać;-) Dziś jeszcze szybko podłogi przemyłam bo już były lekko zadeptane. 

1wrz.o 10 ma rozpoczecie
tylek mi sie po bokach zaczal rozlazic
narazie ich prawie nie widac ale to na pewno one...przeciez smaruje sie tymi kremami....co robic?
) o przyznaniu zasiłku na okres 2 miesięcy. Czyli od 2 września przechodzę na zasiłek