reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

super, my tez zdazylismy pstryknac pamiatkowe fotki i tyle z zimy nam pozostalo, niestety fotki z zimy sa na zepsutym kompie, ktory trzeba zrobic a jak zwykle nie ma kasy :-) ale juz w przyszlym miesiacu sie za to bierzemy :-)

reklama
Wiecie co... mnie problem obuwia dla Zuzki jakoś nie dotyczy. Wchodzę do sklepu typu boti, ccc, deichman i zawsze coś wybiorę. Nie wiem, może ja mało wymagająca jestem albo wyrodna? :-)

To masz szczęście :tak::-D

Witek też raz był na sankach jakoś na początku stycznia. Maciek zrobił wtedy jedno zdjęcie telefonem i mi je wysłał, bo ja niestety byłam w tym czasie w szpitalu w Poznaniu :baffled::wściekła/y: I ominęła mnie pierwsza przejażdżka synka sankami i jego reakcja na spadający śnieg :-(

Monia nadrobicie w tym roku, sniegu ma byc sporo!! wiec glowa do gory!!
my jeszcze pierwsza przejazdzke mamy przed soba:sorry2:

reklama
Do góry