Czesc dziewuszki. Przyznaje sie ze ostatnich 4 stron nie przeczytałam, pozniej nadrobie. My w koncu wywołalismy sobie wczoraj zdjecia ze slubu i wesela i juz wczoraj je poukładałam w albumie. Album na 200 zdjec, a wywolalismy 205, nie mogłam sie zdecydowac, ktore wyrzucic wiec wkleiłam te 5 dodatkowych na kartkach na poczatku i koncu hehe

Własnie moja mamuska je ogląda, ja zaraz ide sie ogarnac i jedziemy z Patrykiem do tesciow. Po drodze musimy gdzies kupic 2 ladne ramki na zdjecia formatu A4, bo zrobilismy takie duze, fajne na pamiatke dla rodziców.
Kaka ciesze ze wszystko ok i jestes z nami.
Blond gdzies pisałas ze bierzesz terdyferon czy jakos tak, ja tez biore, to zwykłe zelazo :-)
Co do białka w moczu to ja miałam na przedostatnim badaniu, ale lekarz powiedział ze to nie jakas wielka ilosc, tylko w miare normalna w ciąży. Na ostatnim badaniu juz tego nie było, wiec ok :-) Nie ma czym martwic. Mnie tez cos zaczyna kregosłup bolec i nie jest mi z tym wesoło. Ja mam kifoze kregosłupa, wiec czesto mnie bolał przy wiekszym wysiłku, teraz w ciazy nie miałam na razie problemów, ale przy moich 17kg na + boje sie ze jak zacznie teraz bolec to nie wytrzymam... Oby nieee

A jeszcze gdzies było o dentyscie, mi sie juz 2 plomby w ciazy wykruszyły i nie moge sie zebrac i przemóc, zeby w koncu sie wybrac... Musze w koncu isc bo niedługo zeby strace... :-(
Ok lece do tych tesciow, chociaz wcale mi sie nie chce

heh