I co to da nowy nick założa i piszą dalej. "Ale może jak wakacje się skończą, to gówniary przestaną się nudzić i tu zaglądać."(komętarz kolezanki ze styczniówek).Widzę, że nasz wątek powinien nazywać się detektywki:-):-):-):-)
Ale szczerze to myślę, że takie osoby powinno się wykluczać, a innych ostrzegać przed nimi
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
ALEM SIE USMIALA - tak to nasza kolezanka pozegnala sie z mlodymi mamami

To prawda, ale pozostaje nam złudzenie, że we wrześniu się skończy... Już niedługo:-)I co to da nowy nick założa i piszą dalej. "Ale może jak wakacje się skończą, to gówniary przestaną się nudzić i tu zaglądać."(komętarz kolezanki ze styczniówek).
vici
mama Victor´a & Raphael`a
NO az wrze i dobrze.Jak sie przekonaja ,ze mamy super dedektywki i to szybkie jak wiatr to im sie znudzi
Jeszcze raz gratki szybkiego tropienia.
Sewa ja jak zaczynalam z BB tez nie bylo czegos takiego

Sewa ja jak zaczynalam z BB tez nie bylo czegos takiego
sewa
mamuśka ;-)
A ja dołączyłam pod koniec ubiegłego roku i też nie było takich afer. Wszystko zaczęła się od panny o nicku cisowianka, potem chwila spokoju i na nowo.
Ale przynajmniej coś sie dzieje![]()
A ta panna Masiek

Ona pisała też na styczniówkach2008, jest chora psychicznie z tego co się dowiedziałyśmy.A ta panna Masiekktora pisala na jakims watku ponad rok zostala moderatorka tego watku, miala dostep na zamkniety i po roku pisania dopiero ktos ja zdemaskowal.......to dopiero szok
![]()
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
A ta panna Masiekktora pisala na jakims watku ponad rok zostala moderatorka tego watku, miala dostep na zamkniety i po roku pisania dopiero ktos ja zdemaskowal.......to dopiero szok
![]()
Ona pisała też na styczniówkach2008, jest chora psychicznie z tego co się dowiedziałyśmy.

Podziel się: