reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dobrze, ze juz koniec dnia... Bylo dzis spokojnie, ale na wieczor Mala sie rozszalala i w pewnej chwili doprowadzila mnie do bialej gorączki. Teraz juz pewnie spi :laugh2:,a mam chwile, by posiedziec przy kompie... Jakos tak mi nijako, wiecie... Dobrze, ze zaraz weekend. Czekam juz na M. zniecierpliwiona. Radzio kopie, szalonek jeden :laugh2: , tak ze wyginam się na boki:laugh2: Widzę, że mamusie, jak zawsze w ruchu :laugh2::laugh2::laugh2: I dobrze :tak: Zyczę udanej nocki :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Wiecie co dopiero dzis od dawna zajrzalam na zamkniete watki i podalam tam odp na pytanie o zamknieciu galerii naszych pzyszlych skarbow no i zadalam pytanko nic waznego ale mozecie luknac
czemu tu taka cisza:confused: jak latam zabiegana to pozniej tu tyle stron do nadrobienia a jak siedze i sie nudze to mamuski zniknely:baffled:
No nic do 23oo napewno bede tu lukala

Gosiu ja tez sie ciesze ze weekendzik juz sie zbliza:tak::tak:sliczny obrazek w podpisie

minisia ja tez jak pzrewaznie wchodze to nikogo juz nie ma:))) co do nadopiekunczosci. To kiedys jak z rodzicami mieszkałam to moja mama probowała poswojemu Niki mi ustawiac ale kilka słów powiedziałam i mam spokój:-p

Minisiu, masz rację, co do skrobnięcia , że cos napisalysmy na zamkniętym. Tak bedzie szybciej:tak:
bez tytułu.jpg

A a zaraz ide szykowac kolacje dla mojego miska ;)) i kapiel bo sobie zazyczyl! a co mi tam jak narazie mam dobrego chlopa to i ja musze mu czasem podmaslic bo on mnie tez rozpieszcza.
A tak juz mi sie spac chce ze nie wiem ale znajac nas znow pojdziemy spac przed 2 jak minie czas na wziecie tabletki o 1:40 bo jak wroci to sie rozgadamy i czas zleci

ppatqa ja właśnie daję Proverę (oprócz tej ostatniej przerwy) tej upierdliwej ale cudownej i mojej ukochanej kotce, wet sprzedaje mi listek (10 szt.) po 7 zł, drugiej nic bo jest bardzo znośna, a że obie nie wychodzą oprócz balkonu to nie ma ryzyka że "zaciążą". A jak z Twojego doświadczenia wynika, czy przy tabletkach jest duże ryzyko ropomacicza lub innych chorób, bo już różne opinie czytałam w necie
wesolutka to zależy od przychodni i szpitala, tam gdzie ja chcę rodzić nie zgłaszają w przychodni że urodził się maluszek i trzeba samemu przedzwonić lub ktoś z rodziny i u pediatry zakładają kartę a położna umawia się na wizytę. W drugim szpitalu pytają jaką przychodnię wybrałyśmy i tam wysyłają informację i zaświadczenie o porodzie. Najlepiej przedzwoń do swojej przychodni

Ja dziś (już wczoraj :-)) zaliczyłam 6-godz. maraton po hurtowniach z synem, zakupy dla maluszka. Koło 18 padłam, wyspałam się i teraz zamiast snu - net. Jutro zakupy dla Seby, trzeba jakieś nowe ciuchy gimnazjaliście sprawić :-), a w sobotę dalej dla maluszka i wtedy wstawię zdjęcia, bo strasznie do tyłu z zakupami jestem w porównaniu do Was, muszę nadrabiać ;-)

Witajcie baaaaaaaaaaaaaardzoooooooooooooooooo wczesną porą.
Nie wiem czemu spać nie mogę już od 2.30 kręce się na łóżku.

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale pewnie za to położę się po 5.00 i będę smacznie spała do 12.00 :baffled: a mam plany podziałać z dzidziusiowym pokoikiem i ..... hmmm.

Idę poczytać na spokojnie co wczoraj naskrobałyście.

Czesc Dziewczynki!!

Witam sie porankiem, wreszcie piatek.
Coś mi humor strasznie siadł, siedze w pracy i ryczeć mi się chce. Byle do 15-ej, byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać i wolne. Dzisiaj M wraca z 4 dniowej delegacji, a ja zamiast się ucieszyć, to chyba płaczem go przywitam ;-)

Miłego dzionka i oby moje humory nie przeniosły się na Was !!

reklama
Dziękuję za słowa wsparcia. Najgorsze jest to, że nie znam dnia ani godziny, bo generalnie jest ok, pomoże i takie tam, ale od czasu do czasu wypali z takim fajerwerkiem, że ręce opadają. Poza tym szwagierka wyjeżdża we wrześniu do Anglii na studia więc boję się, że mamusia za mocno się na nas skoncentruje :baffled:.

Nie ma to jak przeczulona mamuśka. Może jej pieska kupcie;-)

witajcie popołudniowo

padam dziś na twarz. wszystko posprzątałam, upiekłam 2 ciasta i coś na ciepło na obiad miałam pycha duszonego kurczaka no i byłam z Laurą u lekarza:baffled: qurcze, musze doczytać w necie wieczorem coś o tym jej uczuleniu. Nie jestem zbyt usatysfakcjonowana wizytą, nie znam sie ale przecież jak ma uczulenie od czegoś to powinno sie też spróbowac przyanjmniej znaleźć jego przyczyne a nie tylko usuwać skutki/?? nie wiem. diagnoza- egzema i może utrzymywac sie u dzicka do 5 lat:baffled: jutro mam pójść do apteki po maśc żeby sie nie drapała i wsio. aha i nie mam jej myć niczym tylko wodą sama:baffled::baffled:

ciekawe co z motylkiem??

Kobieto aż 2 ciasta?? Mamuśki z BB zapraszasz;-)?
Może zmieniłaś proszek do prania i stąd uczulenie?

Moj M szoku doznał jak zobaczył fototapete. I powiedział ze ładnei wyglada ale i tak jest przeciwny:-p

Najważniejsze, ze mu sie podobało:tak::-D

Witajcie baaaaaaaaaaaaaardzoooooooooooooooooo wczesną porą.
Nie wiem czemu spać nie mogę już od 2.30 kręce się na łóżku.

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale pewnie za to położę się po 5.00 i będę smacznie spała do 12.00 :baffled: a mam plany podziałać z dzidziusiowym pokoikiem i ..... hmmm.

Idę poczytać na spokojnie co wczoraj naskrobałyście.

Biedactwo. Ja się kładę spać ok 22giej i szybko zasypiam i bydzę się ok 7.30. W nocy wstaję 3 razy do kibelka co mnie trochę rozbudza...ciekawe czy tak będzie do konca?

Czesc Dziewczynki!!

Witam sie porankiem, wreszcie piatek.
Coś mi humor strasznie siadł, siedze w pracy i ryczeć mi się chce. Byle do 15-ej, byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać i wolne. Dzisiaj M wraca z 4 dniowej delegacji, a ja zamiast się ucieszyć, to chyba płaczem go przywitam ;-)

Miłego dzionka i oby moje humory nie przeniosły się na Was !!

Pogoda jest do d...wiec nic dziwnego, ze humorek kiepski. Do tego pewnie bys sobie pospała. Jesteś naprawdę dzielna, ze jeszcze nie siedzisz na zwolnieniu lekarskim.

Wczoraj M skręcił szafę i pukładałam już w niej ciuszki Hani. Fakt, że jeszcze nie poprane ale oko mogłam nacieszyć. Kupiłam tez proszek Dzidziuś i od poniedzialku zabiorę się za pranko. Jutro prawdopodobnie M będzie nam wstawiał nowe drzwi wejściowe bo te co mamy są okropne. Zauważyłam, ze więcej energii i chęci do działania mam po południu. Od rana cieżko mi wszystko idzie.
Kupiłam sobie wczoraj krem Garneiera na rozstępy (22zł) i chyba są bielsze albo ja mam przewidzenia.
Miłego dzionka mamuski. U mnie dzisiaj ogórkowa króluje.

Do góry