reklama

Październik 2008

Klaniam sie piatkowo, deszczowo i zimno;-)
Cos wczoraj mialam kiepski wieczor, jakis dol mnie dopadl i wyrzylam sie na jacku. Biedny co musi ze mna przechodzic;-);-)Dobrze ze jest taki wyrozumialy bo inaczej juz dawno bysmy sie pozabijali:rofl2:. Mam w planach dzisiaj wysprzatac komurke w piwnicy, bo trzymalam tam zabawki zosi, takie dziewczece a teraz juz nie beda potrzebne i chyba oddamy je albo do przedszkola albo do domu dziecka bo naprawde jest tego baaaaaaaaaaaaaardzo duzo. Zobaczymy kiedy sie z tym uporam. Zaraz bede dzwonila do mojej Zochy bo nie daju znaku zycia a ja juz sie strasznie stesknilam i mam nadzieje ze juz dzisiaj bedzie chciala do domciu.
Milego dnia mamusie:-)

reklama
Madzia...ostatnio byłam u siostry jak sprzątała dzieciecy pokój. Wyrzucała tylko zepsute zabawki. Na koniec sprzątania wpadła do pokoju 3 letnia Agatka i ze zdżiwieniem patrzy w kubeł na śmieci ppo czym wszystko zaczyna z niego wyjmować i odkładać na półki i mówi do mojej sis: Mamusia ale to są zabawki a nie śmieci. Obie musiałyśmy powstrzymać się przed parsknięciem śmiechem. Agatka wyszła i zabawki znowu w koszu wylądowały;-)

Madzia...ostatnio byłam u siostry jak sprzątała dzieciecy pokój. Wyrzucała tylko zepsute zabawki. Na koniec sprzątania wpadła do pokoju 3 letnia Agatka i ze zdżiwieniem patrzy w kubeł na śmieci ppo czym wszystko zaczyna z niego wyjmować i odkładać na półki i mówi do mojej sis: Mamusia ale to są zabawki a nie śmieci. Obie musiałyśmy powstrzymać się przed parsknięciem śmiechem. Agatka wyszła i zabawki znowu w koszu wylądowały;-)
Hahahaha dzieci poprostu rozwalaja:-D Ja mam nadzieje ze u nas pojdzie latwiej, bo juz rozmawialam z zocha, i probowalam jej wytlumaczyc ze niektore dzieci nie maja wogole zabawek i pewnie by sie cieszyly gdyby sie z nimi podzielila. Takze jak bedzie naprawde wyjdzie w praniu ale jestem dobrej mysli:sorry2:No i poza tym kiedys tam uslyszala ze jak dzidzius sie urodzi to ona tez pewnie bedzie jakies male prezenciki dostawala i juz robi miejsce na nowe zabawki:happy:

Ehh... U Julki "porządek" z zabawkami poszedł w miarę bezboleśnie :laugh2: To, co NAPRAWDE chciala, zostalo,a reszta w walizki i do "pawlacza"

Witam się deszczowo-piatkowo!!!!

Nie mam jakoś powera, żeby się za cokolwiek zabrać... Chcialabym, a nie mogę :-p:laugh2: Dziś chyba robimy kopytka polane bulką tartą z masełkiem :laugh2: Zobaczymy, co z tego wyniknie
Miłego dnia Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś (już wczoraj :-)) zaliczyłam 6-godz. maraton po hurtowniach z synem, zakupy dla maluszka. Koło 18 padłam, wyspałam się i teraz zamiast snu - net. Jutro zakupy dla Seby, trzeba jakieś nowe ciuchy gimnazjaliście sprawić :-), a w sobotę dalej dla maluszka i wtedy wstawię zdjęcia, bo strasznie do tyłu z zakupami jestem w porównaniu do Was, muszę nadrabiać ;-)
Mirabelka dlatego ja dozuje zakupki aby potem nie latac z jezyczkiem na wierzchu:tak::tak: i oczywiscie czeka my na fotki:-p
Witajcie baaaaaaaaaaaaaardzoooooooooooooooooo wczesną porą.
Nie wiem czemu spać nie mogę już od 2.30 kręce się na łóżku.

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale pewnie za to położę się po 5.00 i będę smacznie spała do 12.00 :baffled: a mam plany podziałać z dzidziusiowym pokoikiem i ..... hmmm.

Idę poczytać na spokojnie co wczoraj naskrobałyście.
jaaaa mnie normalnie nikt (nieliczac dzieci i M) nie zmusiłby do wyjsca z łózeczka:-p
Czesc Dziewczynki!!

Witam sie porankiem, wreszcie piatek.
Coś mi humor strasznie siadł, siedze w pracy i ryczeć mi się chce. Byle do 15-ej, byle jeszcze 2 tygodnie wytrzymać i wolne. Dzisiaj M wraca z 4 dniowej delegacji, a ja zamiast się ucieszyć, to chyba płaczem go przywitam ;-)

Miłego dzionka i oby moje humory nie przeniosły się na Was !!
Czasem hormonki sa silniejsze i trzeba to przeczekac. Mam nadzieje ze juz humorek lepszy:tak:
Wczoraj M skręcił szafę i pukładałam już w niej ciuszki Hani. Fakt, że jeszcze nie poprane ale oko mogłam nacieszyć. Kupiłam tez proszek Dzidziuś i od poniedzialku zabiorę się za pranko. Jutro prawdopodobnie M będzie nam wstawiał nowe drzwi wejściowe bo te co mamy są okropne. Zauważyłam, ze więcej energii i chęci do działania mam po południu. Od rana cieżko mi wszystko idzie.
Kupiłam sobie wczoraj krem Garneiera na rozstępy (22zł) i chyba są bielsze albo ja mam przewidzenia.
Miłego dzionka mamuski. U mnie dzisiaj ogórkowa króluje.
N o prosze jaka mobilizacja. Ja mam odwrotnie do południa to góry moge przenosic a popołudniu to juz:-p:zawstydzona/y:

I ja mowie w ten paskudny:crazy: deszczowy:crazy: dzionek dzien dobry.
Całe szczescie ze dzis zaplanowałam LB bo inaczej to samopoczucie byłoby kiepskie:-p Musze tylko Niki wyslac po cos slodkiego co by miec cos na zabek bo w taki dzien to tylko jesc:laugh2:

blond oj współczuj podrózy, jak ja jeździłam na szkolenia do W-wy to mialam serdecznie dość tego dojazdu. Najgorezej sie zebrać do kucia, jak juz siądziesz pojdzie lepiej
minisiaojej to naprawde stresa przeszłaś, trzymam kciuki za egzamin
wesolutkaaa tez masz super teściową, ja no swoją ni moe narzekac, łatwiej mi sie z nia dogadac niz z moją mamą
justyneczka widze ze nie tylko u nas słuzba zdrowia jest do d...
czarna wklej efekt
mirabelka co do kotow, nie ma takiego ryzyka, bo tam jest inna budowa szyjki, więc teoretycznie kotów to nie dotyczy. To zależność wystepuje u psów i tam rzeczywiście, przy antykoncepcji mocno rośnie ryzyko ropomacicza
Aniaaa a czemu ty jeszcze pracujesz

U mnie też od rana mżawka. ciekawe co bęzie z sianem:-(.
Ja jeszcze w łożeczku i nie chce mi się wstawać.
Wczoraj pojechalismy do ZG na kolacjo-obiad, potem zaszlismy do rosmana i tesko, więc juz troche kosmetyków i koniec z kupnem ubranek. Potem byliśmy u siostry M, bo mieli rocznice ślubu, wróciliśmy z łożeczkiem, bo lecą na poczatku września na czasy i będą dopiero po 20 września z powrotem a ja wole niech ono już stoi u nas

Ppatqa to mialas zakupowy dzionek:tak: Ja czekam bo maja u nas w pazdzirniku otworzyc TESCO i licze na mega promocje pampków i innych pierdoł. Bo kosmetyki juz mam:tak:
A ja bede bezczelna i sie pochwale ze moj smerfik wkoncu doczekał 8 miesiaca:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry