reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
19 miesięcy

86cm wzrostu , 11,100g waga ...schudła i urosła :sorry2:

wczoraj jej ubrałam kilka spodni i krótkie a myślałam że mam ich sporo a dużo muszę wywalić
Ja to samo, co wyciągam spodnie z szafy, to jakieś takie przykrótkawe. Teraz wszystkie poszły w górę, jak pieluchy nie nosi i nogawki zrobiły się krótkawe :baffled:
Ale Emilka musi mieć dłuuugie nogi, bo kiedyś dostałam od Ciebie Gosia spodnie, pamiętasz :confused: Na Emilkę były za krótkie nogawki już wtedy, a te akurat jako jedne z nielicznych, są na Oliwkę obecnie zupełnie dobre (tylko gumkę wszyłam w pas, bo były luźne).

Ale Emilka musi mieć dłuuugie nogi, bo kiedyś dostałam od Ciebie Gosia spodnie, pamiętasz :confused: Na Emilkę były za krótkie nogawki już wtedy, a te akurat jako jedne z nielicznych, są na Oliwkę obecnie zupełnie dobre (tylko gumkę wszyłam w pas, bo były luźne).

Pamiętam te spodnie ale wiem że były napewno duże w pasie ale czy długie to nie pamiętam :-D

Kubuś duży chłopak się robi !!!:tak::tak::tak:

reklama
Do góry