reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dziękujemy kochane za kciuki :-) po badaniu ok, opisałam na lekarskim
blond ale fajnie się ułożyło, a dziekan równy chłop :-)
motylek jutro NA PEWNO będzie lepiej
Ulka pochwała dla teściowej za łóżeczko :-)
blond ale fajnie się ułożyło, a dziekan równy chłop :-)
motylek jutro NA PEWNO będzie lepiej

Ulka pochwała dla teściowej za łóżeczko :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie w srode
Ja lubie jak dni mijaja bo co dzien to blizej nam do naszych Dzieci
MOTYLKU jak tam dzis samopoczucie ? Jak tylko masz ochote to nam pisz co sie dzieje po to tez tu jestesmy
MADZIU mam nadzieje ze noc przespalas dobrze i teraz sie lepiej czujesz ?
MALAULKA super prezent od tesciow Normalnie sie postarali
Moim tesciom nawet do glowy nie przyjdzie cokolwiek kupic
Moja tesciowa jest na tyle glupia ze dzwoni do mojego Grzesia jak jest wypita
i wtedy chce ze mna gadac a ja z nia nie gadam jak jest w takim stanie bo przez 20 lat mialam w domu ojca alkoholika , pozniej M ktory lubi sobie wypic i jeszcze mnie nie pokopalo aby gadac z pijana tesciowa
Nawet nie wiemy czy ich na chrzciny zaprosimy to wyjdzie w praniu ale ja jakbym mogla wybrac to w zyciu bym ich nie chciala 
CZARNA jak juz wybierzesz wozio to czekamy na forki
BLOND doskonale cie rozumiem ze kamien spadl ci z serca
A przystepujesz teraz jeszcze do jakiegos egzaminu Moze warto bo bedziesz miala na pozniej mniej ale oczywiscie zrobisz co uznasz za stosowne.Choc ja znajac siebie to nie poszlabym juz na zaden inny bo chcialabym miec juz swety spokoj i czekac na dziecko
ANTUANET jak tam sie wieczorny spacerek udal ?????Dziekuje ci Kochana ze 3 masz kciuki za mnie i mojego M
JUSTYNKA i jak tam sie 3 masz ???? dzis mam nadzieje ze twoj M jest blizej domu niz wczoraj ????;-)
WANILIA dobrze ze mebli nie bedziesz przenosic hehehe A kiedy maja przyjsc nowe mebelki ??????
Ja wczoraj padlam zaraz po M jak milosc i spalam do rana oczywiscie z przerwami ale nie bylo zle.Oczywiscie zaliczylam rowniez wstawanie do M ale M poszedl na autobus o 6 wiec ja sie polozylam i spalam do 8 .Zaraz jakies sniadanie musze sobie zrbic.Przez te 2 godziny mialam bardzo nieprzyjemny sen ze mialam dosc czeste skurcze i jak sie obudzilam to mnie brzuch bolal ale jakos po kilku minutach przestal
Mala zaczela sie ruszac wiec chyba jest oki.
Ja dzis niczego nie mam w planach tylko LB
Wieczorem przyjedzie wlasciciel i trzeba wylozyc 1500 zl na mieszkanie 

masakra Mam nadzieje ze M dzis przyniesie pieniadze bo jeszcze inne rachunki czekaja i zycie ,Kurcze ciagle tej kasy brakuje Ciagle dziennie trzeba sie martwic skad brac kase wrrrr 

Sory ze marudze

MOTYLKU jak tam dzis samopoczucie ? Jak tylko masz ochote to nam pisz co sie dzieje po to tez tu jestesmy

MADZIU mam nadzieje ze noc przespalas dobrze i teraz sie lepiej czujesz ?
MALAULKA super prezent od tesciow Normalnie sie postarali

CZARNA jak juz wybierzesz wozio to czekamy na forki

BLOND doskonale cie rozumiem ze kamien spadl ci z serca

A przystepujesz teraz jeszcze do jakiegos egzaminu Moze warto bo bedziesz miala na pozniej mniej ale oczywiscie zrobisz co uznasz za stosowne.Choc ja znajac siebie to nie poszlabym juz na zaden inny bo chcialabym miec juz swety spokoj i czekac na dziecko

ANTUANET jak tam sie wieczorny spacerek udal ?????Dziekuje ci Kochana ze 3 masz kciuki za mnie i mojego M

JUSTYNKA i jak tam sie 3 masz ???? dzis mam nadzieje ze twoj M jest blizej domu niz wczoraj ????;-)
WANILIA dobrze ze mebli nie bedziesz przenosic hehehe A kiedy maja przyjsc nowe mebelki ??????
Ja wczoraj padlam zaraz po M jak milosc i spalam do rana oczywiscie z przerwami ale nie bylo zle.Oczywiscie zaliczylam rowniez wstawanie do M ale M poszedl na autobus o 6 wiec ja sie polozylam i spalam do 8 .Zaraz jakies sniadanie musze sobie zrbic.Przez te 2 godziny mialam bardzo nieprzyjemny sen ze mialam dosc czeste skurcze i jak sie obudzilam to mnie brzuch bolal ale jakos po kilku minutach przestal

Ja dzis niczego nie mam w planach tylko LB

magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie.
Noc przespana z 2 wstawaniami na siusiu - sukces.
Tak czuję się lepiej, ale spojenie łonowe strasznie boli przy wstawaniu, nie ma dnia abym nie płakała z tego powodu.
Uleńko to fajnie, że teściowie kupią łóżeczko.
A ja nadal mam ochotę na gulasz i kaszę gryczaną, więc trzeba będzie pójść do sklepu i kupić mięsko.
Oj Dorotko narobiłaś mi wczoraj apetytu i trzyma do dziś.
Czarna prosimy o focie wózia
Motylku mam nadzieję, że dziś już lepiej jest.
Wanilko czasem tak bywa - ale leczo pewnie było pyszne i tak.
Ja już po śniadanku jestem - dwie kanapeczki, jabłko, kawałek papryczki i herbatka.
Zaraz legnę sobie na łóżeczku i popatrzę czy brzusio faluje
Noc przespana z 2 wstawaniami na siusiu - sukces.
Tak czuję się lepiej, ale spojenie łonowe strasznie boli przy wstawaniu, nie ma dnia abym nie płakała z tego powodu.
Uleńko to fajnie, że teściowie kupią łóżeczko.
A ja nadal mam ochotę na gulasz i kaszę gryczaną, więc trzeba będzie pójść do sklepu i kupić mięsko.
Oj Dorotko narobiłaś mi wczoraj apetytu i trzyma do dziś.
Czarna prosimy o focie wózia

Motylku mam nadzieję, że dziś już lepiej jest.
Wanilko czasem tak bywa - ale leczo pewnie było pyszne i tak.
Ja już po śniadanku jestem - dwie kanapeczki, jabłko, kawałek papryczki i herbatka.
Zaraz legnę sobie na łóżeczku i popatrzę czy brzusio faluje

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU ciesze sie ze dalam ci pomysl na obiad ale przykro mi ze musisz isc po produkty do sklepu a cie boli jak sie ruszasz :-(
Milego patrzenia jak brzusio faluje :-)
Moja mnie kopie teraz jak siedze przy kompie chyba na sniadanie pora :-)
Moja kopie mocno po prawej stronie po boku a glowke ma na dole po lewej mam nadzieje ze nie lezy w poprzek
Milego patrzenia jak brzusio faluje :-)
Moja mnie kopie teraz jak siedze przy kompie chyba na sniadanie pora :-)
Moja kopie mocno po prawej stronie po boku a glowke ma na dole po lewej mam nadzieje ze nie lezy w poprzek
Ja mówie dzień dobry i ide zrobic sobie śniadanko
Juz ze sniadankiem
W sumie stwierdziłam ze jednak nie bede juz kombinowac i szperac po necie opini o wózkach bo juz w łeb dostaje. Wiec zakupuje ten co wczesniej wybrałam. Tylko mi kasy szkoda

Wsio juz gotowe tylko wystarczy jedno klikniecie i zakup bedzie dokonany

dorotka no własnie ta kasa. czy te nasze zycie musi opierac sie na kasie

Madziu super ze lepiej. Mnie tez bardzo boli spojenie
Gin mówiła ze najlepsza na to jest No-spa;-)

Juz ze sniadankiem
W sumie stwierdziłam ze jednak nie bede juz kombinowac i szperac po necie opini o wózkach bo juz w łeb dostaje. Wiec zakupuje ten co wczesniej wybrałam. Tylko mi kasy szkoda

dorotka no własnie ta kasa. czy te nasze zycie musi opierac sie na kasie

Madziu super ze lepiej. Mnie tez bardzo boli spojenie

Ostatnia edycja:
malaulka
Podwójna mamusia
Witajcie we środę
Dobrze że macie dziś lepsze nastroje niż wczoraj
My już po śniadaniu, M pojechal małą odwieżć do szkoły.
Unas dziś pochmurno ale ja i tak muszę być w domu bo kurier mi przywiezie wreszcie WÓZECZEK
Sniło mi się dziś że urodziłam SYNKA i wiozlam go w tym właśnie wózku- aż do tej pory czuję jaki maluszek był słodki:-) jak go przytulałam.
Miłego dnia dla wszystkich mamuś

Dobrze że macie dziś lepsze nastroje niż wczoraj

Unas dziś pochmurno ale ja i tak muszę być w domu bo kurier mi przywiezie wreszcie WÓZECZEK
Sniło mi się dziś że urodziłam SYNKA i wiozlam go w tym właśnie wózku- aż do tej pory czuję jaki maluszek był słodki:-) jak go przytulałam.
Miłego dnia dla wszystkich mamuś

reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorotka 1500 zł za jeden miesiąc?
magdziunia wiem o czym mówisz, bo u mnie spojenie i wogóle całe "podwozie" to najbardziej obolała część, trzymaj się
a tym gulaszem z kaszą to i mnie zaraziłyście :-)
czarna ja też im więcej się zagłębiam w temat wózków to wariuję, fajnie że już zamawiasz, ja po 20 września. M zaakceptował Jumpera i postanowiłam od jutra tylko o nim czytać opinie jeśli się pojawią
powiedzcie mi czy do Was też ma wpaść położna środowiskowa przed porodem? mnie zaskoczyła dziś z rana telefonem żeby się umówić na przyszły tydzień - zmierzy ciśnienie i będę mogła ją zamęczyć pytaniami, nieważne że 18.09 mam wizytę, ponoć niezależnie od tego odwiedza wszystkie ciężarne po 34 tc
magdziunia wiem o czym mówisz, bo u mnie spojenie i wogóle całe "podwozie" to najbardziej obolała część, trzymaj się
a tym gulaszem z kaszą to i mnie zaraziłyście :-)
czarna ja też im więcej się zagłębiam w temat wózków to wariuję, fajnie że już zamawiasz, ja po 20 września. M zaakceptował Jumpera i postanowiłam od jutra tylko o nim czytać opinie jeśli się pojawią
powiedzcie mi czy do Was też ma wpaść położna środowiskowa przed porodem? mnie zaskoczyła dziś z rana telefonem żeby się umówić na przyszły tydzień - zmierzy ciśnienie i będę mogła ją zamęczyć pytaniami, nieważne że 18.09 mam wizytę, ponoć niezależnie od tego odwiedza wszystkie ciężarne po 34 tc
Podziel się: