reklama
ZAMÓWIŁAM!!!!!!!!
ppatqa ja sama za sobą nienadąrzam
)))))))))
Się pochwale jak bede miała juz w domku
Co do czkawki to mój ma bardzo czesto. Własnie ma
Kaka a co to za staniczek niemiecki????
Justynka to jej zakaz wyjscia to moze zrobi na złosci i wyjdzie. Bo ja w zadne przyspieszacze nie wierze
ppatqa ja sama za sobą nienadąrzam
Się pochwale jak bede miała juz w domku

Co do czkawki to mój ma bardzo czesto. Własnie ma
Kaka a co to za staniczek niemiecki????
Justynka to jej zakaz wyjscia to moze zrobi na złosci i wyjdzie. Bo ja w zadne przyspieszacze nie wierze

blond_20
Czarownica
Witam
ja dzisiaj tez dobrze pospala . tylko 3 razy w nocy wstawalam wiec sukces:-)
Ula to piekny prezent Ci dziadkowie zrobili
moja mama jest teraz tez na etapie wybierania lozeczka ale cos sie zdecydowac niemoze
juz wiem po kim to mam
Kaka ja teraz chodze albo w dresach albo w sztruksach takich baardzo rozciagliwych bo w moje ciazowe to boje sie wchodzic....jakis czas ich nie nosilam i wole sie nie dolowac....
Czarna no w koncu ten wozek bedziesz miala
bo ja juz sie pogubilam tez ktory...ja tez sie zdecydowac dluugo nie mogla az w koncu byl impuls i kupilam
i jestem zadowolona
Wesolutka te Twoje baby w dziekanacie to jakies wariatki...2 godziny na stojaco Cie trzymaly?ja wczoraj od razu krzeslo dostalam i wszystko tylko zebym sie nie denerwowala...
Dorotko naprawde duzo placicie za to mieszkanie....u nas na wsi
moja kumpela wynajmuje duza kawalerke tzn 45 m2 i placi 300zl
a za 3 pokojowe ludzie placa kolo 500...tylko ze to jest mala miejscowosc.gdzie Ty dokladnie mieszkasz wlasciwie?bo ja nie wiem
Mirabelka fajnie macie z ta polozna.u nas tylko po porodzie, a przed to tylko w szkole rodzenia mozna sie zapytac o wszystko
a ja wlasnie dzisiaj mam SR
ciekawe co moja ulubiona polozna powie ciekawego tym razem

ja dzisiaj tez dobrze pospala . tylko 3 razy w nocy wstawalam wiec sukces:-)
Ula to piekny prezent Ci dziadkowie zrobili

Kaka ja teraz chodze albo w dresach albo w sztruksach takich baardzo rozciagliwych bo w moje ciazowe to boje sie wchodzic....jakis czas ich nie nosilam i wole sie nie dolowac....
Czarna no w koncu ten wozek bedziesz miala

Wesolutka te Twoje baby w dziekanacie to jakies wariatki...2 godziny na stojaco Cie trzymaly?ja wczoraj od razu krzeslo dostalam i wszystko tylko zebym sie nie denerwowala...
Dorotko naprawde duzo placicie za to mieszkanie....u nas na wsi

Mirabelka fajnie macie z ta polozna.u nas tylko po porodzie, a przed to tylko w szkole rodzenia mozna sie zapytac o wszystko
a ja wlasnie dzisiaj mam SR

blond_20
Czarownica
no niby dobry sposobblond to jak na wykład radio lub mp3 i słuchawki

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA u mnie nie ma mozliwosci miec koszule ze szpitala bo poprostu nie maja :-(
CZARNA ciesze sie ze wkoncu zamowilas wozio :-)
BLOND ja mieszkam na gornym slasku w ŻORACH okokice Rybnika Niedaleko Katowic np
;-)Fajnie ze przespalas dzis nocke
Ja sie dzis dziwnie czuje niby brzusio boli niby zaraz nie boli jakos tak dziwnie :-(
Moj M ma dzis odbior dachu i kazali mu przyjecha bo cos tam sie ne zgadzalo mam nadzieje ze bedzie oki i ze M dostanie kase bo jak nie to nie wiem co to bedzie :-(
Jakos zaczelam sie tym martwic a nie moge do M dzwonic teraz i sie niepokoje co sie dzieje :-(
Ide podlogi pomyc i z psem na dwor a w miedzy czasie moze M zadzwoni z dobrymi wiesciami
CZARNA ciesze sie ze wkoncu zamowilas wozio :-)
BLOND ja mieszkam na gornym slasku w ŻORACH okokice Rybnika Niedaleko Katowic np
;-)Fajnie ze przespalas dzis nocke
Ja sie dzis dziwnie czuje niby brzusio boli niby zaraz nie boli jakos tak dziwnie :-(
Moj M ma dzis odbior dachu i kazali mu przyjecha bo cos tam sie ne zgadzalo mam nadzieje ze bedzie oki i ze M dostanie kase bo jak nie to nie wiem co to bedzie :-(
Jakos zaczelam sie tym martwic a nie moge do M dzwonic teraz i sie niepokoje co sie dzieje :-(
Ide podlogi pomyc i z psem na dwor a w miedzy czasie moze M zadzwoni z dobrymi wiesciami
magdziunia
Październikowa Mama'08
magdziunia wiem o czym mówisz, bo u mnie spojenie i wogóle całe "podwozie" to najbardziej obolała część, trzymaj się
a tym gulaszem z kaszą to i mnie zaraziłyście :-)
Oj boli boli.
Dorciu narobiłyśmy smaczku Mirabelce hehehehe.
Ulciu piękny sen naprawdę.Witajcie we środę
Dobrze że macie dziś lepsze nastroje niż wczorajMy już po śniadaniu, M pojechal małą odwieżć do szkoły.
Unas dziś pochmurno ale ja i tak muszę być w domu bo kurier mi przywiezie wreszcie WÓZECZEK
Sniło mi się dziś że urodziłam SYNKA i wiozlam go w tym właśnie wózku- aż do tej pory czuję jaki maluszek był słodki:-) jak go przytulałam.
Miłego dnia dla wszystkich mamuś![]()
O wózio zamówiony - fajnie masz już z głowy a pojazd dla Samiego będzie super.Ja mówie dzień dobry i ide zrobic sobie śniadanko
Juz ze sniadankiem
W sumie stwierdziłam ze jednak nie bede juz kombinowac i szperac po necie opini o wózkach bo juz w łeb dostaje. Wiec zakupuje ten co wczesniej wybrałam. Tylko mi kasy szkodaWsio juz gotowe tylko wystarczy jedno klikniecie i zakup bedzie dokonany
Madziu super ze lepiej. Mnie tez bardzo boli spojenieGin mówiła ze najlepsza na to jest No-spa;-)
Jeśli będzie źle to NO-SPA pójdzie w ruch.
MADZIU ciesze sie ze dalam ci pomysl na obiad ale przykro mi ze musisz isc po produkty do sklepu a cie boli jak sie ruszasz :-(
Milego patrzenia jak brzusio faluje :-)
Moja mnie kopie teraz jak siedze przy kompie chyba na sniadanie pora :-)
Moja kopie mocno po prawej stronie po boku a glowke ma na dole po lewej mam nadzieje ze nie lezy w poprzek
Oby więcje takich pomysłów hehehhe.
U mnie kopie jak szalone po żeberkach i też mam nadzieję, że ułożone maleństwo jest główką w dół.
Justyś odpoczywaj sobie a tymi truskaweczkami to narobiłaś smaczku - gdzie ja kupię truskawkiwitajcie środowo kochane:-)
pogoda u nas zapowiada się nieźle i mam nadzieje że się utrzyma:-) my już jesteśmy po sniadanku i porcji truskawek, mmm... Robciu dzis jest bliżej domku więc jestem spokojniejsza. Noc jak zwykle bez zmian. Nad ranem bóle a co tam, u mnie to już normaObiad mam od wczoraj więc luzik. Ide dalej czytać co tu naskrobałyście:-)

A ja jednak mam dzisiaj obiad na głowie, mama kupiła mielone i mówi ze nie wie co z tego zrobić, ja mówie zapiekanke lub spageti, a ona ze nie umie, pokazywałam tyle razy, ale jak ktoś nie chce się nauczyć to nic nie poradze i zostałam wrobiona w obiad.
Noc mało przespana, najpier obudziłam się po 12, bo snił mi się horror który M wieczorem oglądał, niemogłam zasnąc więc pooglądałam tv, potem pobudka o 4, 5.30, i w końcu wstałam o 9.
Strasznie od wczoraj boli mnie nadgarstek i przedramie, czy macie coś co pomoże, bo ja mam pełno wcierek i maści(stajnia),ale nie wiem czy je moge zastosować teraz.
U mnie pranko już wywieszone, pije teraz kawke, mam nadzieje ze ta kawka mnie jakoś ruszy, bo nic mi się nie chce.
Wczoraj wieczorem słuchałam serduszka, i małemu załaczyła się czkawka i fajnie ją było słychać
To jednym słowem zostałaś wrobiona w obiadek.
Mam nadzieję, że szybko pójdzie i poodpoczywasz później.
No proszę jakaż energia w koleżance - wszystko zrobione a teraz możesz odpoczywać.Witam sie i ja;-)
Już po śniadanku, sprzątanku i małych zakupach na ryneczku. Udąło mi sie kupic niemiecki stanik do karmienia za 5 zł. Teraz piję kawkę i czekam az mi sie pranie wywiruje.
Z rana wygladało że będzie chłodno i wyciagnełam moje jeansy z klinami z 4 miesiąca i o dziwo;-) nie mogłam sie w nich wmieścić.Mam tylko jedna parę spodni dresowych w których się dobrze czuję i wyglądają na tyle dobrze, ze nie wstydze sie w nich wychodzić. Ciazówek juz się nie opłaca kupować. W poniedziałek dostawa spodni dresowcyh na ryneczku - moze coś wpadnie mi w rece;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U mojego M sie wyjasnilo na szczescie to nic takiego wielkiego
Ale kasy jeszcze nie dostal mam nadzieje ze dostanie i ciekawe ile
Ja juz ubrana pies czeka na mnie ide z nim i do sklepu po cos slodkiego
MADZIU ciesze sie ze MIRABELKE zarazilysmy obiade ja mialam to wczoraj na obiad ale dzis tez bym to zjadla ale dzis u mnie fasolka po brytonsku mam nadzieje ze mnie po niej brzusio ni bedzie bolal bo mam na nia ochote
Dobra lece jak wroce to trza cos zjesc bo juz glodna jestm a mam pomodorowke z wczoraj i kalafior heheh

Ja juz ubrana pies czeka na mnie ide z nim i do sklepu po cos slodkiego

MADZIU ciesze sie ze MIRABELKE zarazilysmy obiade ja mialam to wczoraj na obiad ale dzis tez bym to zjadla ale dzis u mnie fasolka po brytonsku mam nadzieje ze mnie po niej brzusio ni bedzie bolal bo mam na nia ochote
Dobra lece jak wroce to trza cos zjesc bo juz glodna jestm a mam pomodorowke z wczoraj i kalafior heheh
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fasolkę planowałam w przyszłym tygodniu zrobić, ale jak mnie rozniesie to niech ulica drży hohihiihihihiih.
Podziel się: