reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam wieczorkiem
Wlasnie wcinam kolacyjke i ogladam buty na allegro dla starszych pociech ale nic nie ma ciekawego:baffled:
Beza dzieki za info o depilatorze ale teraz mi namieszaly inne mamuski i nie wiem co robic?????
Cos mnie dzis boli zoladek :baffled:odkad wypilam kawe ma mi go rozerwac normalne ale ze czulam glod to jem:tak:
Maluda dzis leniwa ale cosik teraz pod wieczor sie zaczyna krecic

reklama
a ja wcinam galaretki w czekoladzie, M przywiózł, bo juz za mna chodziły
ja zaraz zmykam kapać sie i do łóżka

dorotka taki prosty przepis a sałatka super: 1 zupka pikantna 1 łagodna( zaparzone wg przepisu tylko w połowie wody),później wodę się odlewa, 1 cebula czerwona, puszka kukurydzy, mała kapusta pekińska, 4 ogórki kiszone, pierś z kurczaka pokrojona i wymieszana z przyprawą curry (podsmażona) i trochę majonezu do smaku i tyle :tak:A ten szef Twojego M jakiś mało domyślny że ludzie do 10-ego zazwyczaj mają różne wydatki mieszkaniowe:baffled: Więc powinien dziś ostatecznie mu zapłacić moim zdanie.

wanilia79 ja tak samo, wolę jednorazówką-szybko, sprawnie i gładko, zero podrażnień:-)
motylek6 dobrze że młoda Ci nie dokuczyła jak ją pilnowałaś:happy:
minisia może zjedz jakiegoś tosta, zapycha i dobrze smakuje;-)
A ja niedawno wstałam, coś mnie zmogło po sałatce. M mnie obudził jak wracał i już lepiej się czuję.Teraz chyba za prasowanie się wezmę...M poszedł spać, jak wstanie pewnie na jakiś spacer wyskoczymy.

Anecia śmigaj no przekopiować ten przepis na wątek kulinarny, bo potem tydzień będziemy szukać przepisu na sałatkę z zupki chińskiej;-):tak::tak:

Beza dzieki za info o depilatorze ale teraz mi namieszaly inne mamuski i nie wiem co robic?????
Minisia ostatnio stale Cię zbijam z pantałyku, jak nie odradzam własną działalność to teraz depilator :crazy:. Ja mam grubą i sztywną sierść :rofl2: to mi wrasta w skórę i potem te krostki, ale jak masz delikatne włoski to depilator będzie ok.:tak::tak:

A ja dziś przesadziłam chyba z robotą, ledwo się ruszam, wszystko mnie boli i pozycji dogodnej nie mogę znaleźć. Ale tak to jest, dorwałam się jak głupi do sera to teraz mam za swoje :sorry2::sorry2:.

gosiu chociaż to na razie tajemnica to trzymam kciuki za plan A a jak nie to B :-)
ja z depilatorami też mam złe doświadczenia, próbowałam dwóch, kiedyś jak miałam czas to używałam wosku a teraz Gilette najlepszy dla mężczyzny :-D najlepiej się sprawdza a w delikatniejszych miejscach pianka do depilacji
Antuanet też byłam ciekawa tej sałatki
ppatqa mniam galaretki w czekoladzie, już wiem co jutro zjem na słodko :-)
a na obiad jutro oczywiście gulasz z kaszą i surówka z kiszonej kapustki dzięki dorotce i magdzi :-)
idę poczytać wrześniówki ;-)

Wanilia nie ma sprawy ja lubie jak ktos mi cos doradzi bo ja taki naglos jestem :tak: i czasem potrzebuje rady kogos bo inaczej nic tylko kupuje i czasem pakuje sie przez to w problemy bo cos nie jest warte zachodu a ja sie napale i juz:-D dobrze ze moj M jest bardziej opanowany i mnie hamuje:tak:
Gosiu trzymamy kciuki za plan!!!
Wlasnie i Agniesia i Madzia zniknely:no: trzeba by smska wyslac.Trzeba sprawdzic na zamkn.czy podaly numery???

A ja dzis umylam okna w domku i posprzatalam caaala chalupke i wiecie co zero skurczyku:baffled: a jak bralam fenoterol to ciagle cos mi sie dzialo:baffled::rofl2: a teraz cisza:-p

minisia faktycznie udzielałam się trochę potem było dużo pracy i problemów wiec gorzej było czas znaleźć teraz mam w końcu L4 więc będę częściej zaglądać:tak:

MINISIA ciesze sie twoja sie teraz rozkrecila :-) a ta cisza w skurczach to moze byc cisza brzed burza :-)
WANILIA odpoczywaj teraz i jutro tez jak bedziesz sie zle czula :-)
MIRABELKA ciesze sie ze dalam pomysl na obiad :-)
PPATQA ale mi zrobilas smaka z tymi galaretkami w czekoladzie :-)

My z M zaliczylismy przytulanki ;-) Teraz M lezy i oglada mecz ale oglada go z zamknietymi oczami jak zwykle ale ja zaraz zgasze mu ten tv wezme za fraki ido wyra bo ja tez juz ide nyny
Zycze wam dzieczynki spokojnej nocki :-)

Wanilia nie ma sprawy ja lubie jak ktos mi cos doradzi bo ja taki naglos jestem :tak: i czasem potrzebuje rady kogos bo inaczej nic tylko kupuje i czasem pakuje sie przez to w problemy bo cos nie jest warte zachodu a ja sie napale i juz:-D dobrze ze moj M jest bardziej opanowany i mnie hamuje:tak:
Też jestem raptus, a mój M spokojny :rofl2: i szybko się napalam, ale mnie nie tak łatwo odwieść od pomysłu, bo ja mam zawsze milion argumentów ZA. :baffled:

reklama
Do góry