reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc dziewczyny
Nie nadazm za wami:wściekła/y:.
Nefretete- sliczny ten twoj bobasek:-)
Doris- Ja to nie mam zaufania do tych wychudzonych wozkow. Dlatego kupilam taki troszkie otyly:-D.Lepiej jedz sobie do sklepu i zobacz na wlasne oczy jak one wygladaja.
Sylwia- ale masz akrobate w domu:szok:

Dzieki dziewczyny na porady , nie wiem jak przestawie Szymka , ale jakos musze bo niedlugo zwariuje z tym poznym zasypianiem.

Acha u nas na osiedlu zwolnil sie jeden dom , a za ok miesiaca bedzie nastepny wolny. Wiec jak ktos chce to moze zajrzec na housingu i sie postarac o domek z ogrodem.
Ale dzis mamy pogode , nawet sloneczko swieci:-):tak: Ciekawe na jak dlugo.
A my jutro chcemy pojechac na basen tylko nie wiem ktory.:confused:

Ale mamy piękną pogodę:szok::szok::-)

4muchy gratulejszyn:tak::-) No to jak teraz taka bogata będziesz to może podzielisz się kasą z biednymi koleżankami;-):-p:rofl2:

Niuńka nie kuś tym domem:baffled::baffled: bo ja dopiero dwa miesiące tu mieszkam:-(

Kasia8118 i co się nauczyłaś????

Kurde wszyscy na basen śmigają, może i ja się wybiorę z moim małym brzdącem:confused:

No i ja sie wkoncu melduje:-)Dzien dobry wszystkim:-)u mnie sobota jak zwykle zajeta:-)szkola Kubusia-ktora wkoncu polubil:tak:potem spacerek bo pogoda cudna no i po drodze mi Dawid zasnal:wściekła/y::wściekła/y:
KASIA8118-Nie wiem czy ten wozek bedzie lepszy,zreszta z zadnym nie masz gwarancjii,ale widze ze u Sylwii sie tak nie scieraja:happy:trudno zaryzykuje:tak:jak mi sie znowu rozwali bedzie chodzil bez wozka:-D:-D
niunka-jakbym sie niedawno nie przeprowadzala moze bym skorzystala,bo te wasze domki sa fajne,ale moze kazda tak po kolei sie bedzie starala i wkoncu wszystkie dostaniemy na jednej ulicy:-Di skonczy sie problem z parkiem:-D:-D:-p

reklama
Do góry