Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
3 mam kciuki abys jeszcze pochodzila z brzuszkiem troche
wiec pewnie ja bede ostatnia a juz tak strasznie nie moge sie OLIWI doczekac a jeszcze przyjdzie mi pewnie tyle czekac ( choc nigdy nie wiadomo kiedy mnie wezmie hehe)
)Nie przejmuje sie narazie tym czy i jak dam sobie rade z OLIWIA 

tez bym sie nie przejmowala
ale innych obaw i raczejwieksdzych niz celluit to tez mam troche. ale to chyba kazda sie boi.ale masz fajny weekendzik z M
w koncu
na ktorej jest skladanie, rozkladanie wozka i wymiana kol tak?

wanilia79 ja takie doły łapię codziennie, zwłaszcza jak M jest w domuJak już się pierwsza rozpakuje, to ja chyba wpadnę w panikę.
Dzisiaj złapałam doła, tak z niczego, że ja to sobie nie poradze i aż zaczęłam ryczeć. Troche ze strachu o siebie (czy dam radę ), troche o maleństwo, czy aby wszystko w porządku. Ehhhh ...ta końcówka zawsze się tak dłuży???
Ale zaraz zjem coś słodkiego, pobędę sama w pokoju i jakoś mi przechodzi-zawsze sobie tłumaczę że synek już niedługo będzie z nami
Ty też się nie martw, jak masz doła spróbuj głęboko pooddychać, popatrzeć się w sufit i pomyśleć sobie o dzidziolku...dorotka nie ważne która urodzisz, najważniejsze aby Oliwcia była zdrowa i silnaWITAM W NIEDZIELE
CZARNA a patrz na mnie ja moge w listopadzie urodzicwiec pewnie ja bede ostatnia a juz tak strasznie nie moge sie OLIWI doczekac a jeszcze przyjdzie mi pewnie tyle czekac ( choc nigdy nie wiadomo kiedy mnie wezmie hehe)
Mnie sie tez juz strasznie dluzy a jak wy juz wszystkie bedziecie z dzieciaczkami a ja nie to chyba dola zalapie![]()
Ja chętnie bym sobie przeniosła termin na koniec października bo nie wiem czy ze wszystkim się wyrobię.No ale ten czas leci nieubłaganie i za miesiąc o tej porze to na pewno będę już lulać Kubusia:-)
Trzymam kciuki żeby szybko doszedł do siebie i wrócił do sił.