blond_20
Czarownica
Witam i ja 
ja juz po badankach
i jestem mile zaskoczona bo kolejki nie bylo
Justyna Ty sie wez do roboty i zacznij rodzic bo my Ci tu wszystkie zazdroscimy a Ty nic

Ja tez pozdrawiam listopadowe mamusie

a to ja tego zamieszania narobilam
wiec przepraszam te ktore sa urazone bo jestem pewna ze nas teraz czytaja;-)
widocznie u nas ciekawiej
ja tez probowalam sie w jakas kurtke zmiescic no i zapielam sie ledwo na 1 guzik
wygladalam troche smiesznie, ale w sumie ostatnio cala wygladam smiesznie wiec mam to gdzies
porozmawialam dzisiaj z kolezanka na tych badaniach na temat wspanialego pana od USG. przezycia te same, teksty tez i milosc do niego rowniez
Magda ciesze sie ze z tata lepiej
Magdziunia a co u tego malenstwa co sie urodzilo Twojej kolezance chyba w 29 tyg?bo cos cisza ostatnio. jak on sie trzyma?
dziewczyny Wy tu jakies 38 tygodnie zaczynacie a ja tu ledwo 34 koncze
alesmy sie rozjechaly jakos
ja sobie 7daysa wcinam a na obiad chyba na latwizne pojde- frytki i paluszki rybne
a wczoraj na kolacje ryz z jablkami i cynamonem
mniam

ja juz po badankach

Justyna Ty sie wez do roboty i zacznij rodzic bo my Ci tu wszystkie zazdroscimy a Ty nic

Ja tez pozdrawiam listopadowe mamusie

porozmawialam dzisiaj z kolezanka na tych badaniach na temat wspanialego pana od USG. przezycia te same, teksty tez i milosc do niego rowniez

Magda ciesze sie ze z tata lepiej

Magdziunia a co u tego malenstwa co sie urodzilo Twojej kolezance chyba w 29 tyg?bo cos cisza ostatnio. jak on sie trzyma?
dziewczyny Wy tu jakies 38 tygodnie zaczynacie a ja tu ledwo 34 koncze

ja sobie 7daysa wcinam a na obiad chyba na latwizne pojde- frytki i paluszki rybne