reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Na pewno napisze Wam co wyszlo :-) Zauwazylam jeszcze u siebie od kilku dni ze czasem dostaje wypiekow na twarzy (a przeziebiona nie jestem).... Moze to tez cos oznacza???? Dobra, nie nakrecam sie juz!!!!!! Poczekam jeszcze te kilka dni a potem chwila prawdy...... Do uslyszenia papa :-)

reklama
Lilu19 mam nadzieje..... :-) Dzieki za wsparcie :-):-):-) Te moje piersi tez od czasu do czasu daja o sobie znac, czuje tak jakby od srodka lekkie klucie, mrowienie..... Kurcze, jesli sie okaze ze to ciaza to chyba oszaleje ze szczescia!!!!!!! ;-);-);-)

Hehe, tutaj kozda dziewczyna oszalala i oszaleje ze szczescia z II na tescie.....

Jeszcze raz trzymam kciuki :tak::laugh2:

Witaj :-)

Dzieki Katarzynak83 :-) Dziewczyny! Powiedzcie mi, czy wy na poczatku ciazy, zanim jeszcze nadszedl termin miesiaczki odczuwalyscie bol w podbrzuszu i takie lekkie klucie?? Nie mam tego ciagle, tylko od czasu do czasu... W piersiach na razie wielkich zmian nie dostrzeglam, sa jedynie troszke inne, bardziej tkliwe przy dotyku. Ale ten bol w podbrzuszu czuje juz wyraznie. Wiem ze to moze byc objaw zblizajacej sie miesiaczki ale przyznam ze ja nigdy nie odczuwam w zaden sposo zblizajacej sie @. Nadchodzi zawsze zupelnie bezobjawowo.... Wiec moze ten bol oznacza to czego tak bardzo pragne??? Juz nie moge sie doczekac do terminu okresu......:-) Jestem pelna nadzieji.
U mnie bóle i kłucia zaczęły się 7 dni po owulacji, piersi mnie bolały po bokach i to koniec moich objawów. Trzymam kciuki by na teście pojawiły się II kreseczki.

W czwartek idę do gin troszkę się boje mam nadzieje, że potwierdzi fasoleczke ;-) U mnie bóle brzuszka ustały i nie czuje się jakbym była w ciąży tylko jestem trochę senna. Apetytu nie mam, muszę się zmuszać do jedzenia. Na stole stoi cały talerz ciastek a ja ani jednego nie zjadłam ale cały czas bym jadła kiełbasę :zawstydzona/y: i wszystko co słone;-)

dziewczyny, mam do Was pytanie bo strasznie sie zdenerwowałam... mianowicie nie wiecie czy na poczatku ciazy moze sie pojawic taki sluz koloru brazowo - pomaranczowego :confused: Cos takiego wlasnie u siebie zaobserwowalam :szok: i sczczerze mowiac denerwuje sie czy to nie zapowiedz @ ktora powinna dzis lub jutro byc... Wydaje mi sie ze gdzies o tym czytalam ale nie moge teraz znalezc :no:
Chcialabym juz nac wynik tej bety... nie sadzilam ze tak bede sie stresowac...

Witaj kinguś!!!!!!!! Strasznie mnie pocieszylo to ze ty masz podobne objawy :-) Ja jadam normalnie, i od kilku dni zauwazylam u siebie ogromna chec na slodycze :tak: moglabym jesc i jesc te ciasteczka, batoniki, czekolade..... Zycze Ci abys ujrzala na tescie upragnione 2 kreseczki :tak::tak::tak: Pozdrawiam serdecznie!!!!!

Dominika88 ja już zobaczyłam II kreseczki, betka też pozytywna w czwartek idę do lekarza żeby potwierdził ciążę.

Katarzynak83 niestety nie wiem jak to jest z tym śluzem ale nie denerwuj się, połóż się i odpocznij i poczekaj spokojnie na wynik bety. BĘDZIE DOBRZE.

kinguś:
Acha, to cos zle zrozumialam poprzedni post ;-) W takim razie serdecznie Ci gratuluje i zycze aby lekarz rowniez potwierdzil ciaze :-):-):-)

katarzynak83:
Ja tez niestety nie wiem jak to jest z tym sluzem :confused: ale mam nadzieje ze nie oznacza on @. Popieram Kinguś, poloz sie, odpocznij i poczekaj na wyniki. Na pewno wszystko bedzie ok, trzymam kciuki!!!!!! :tak::tak::tak:

No cóż, siedzie w pracy do 17:15 wiec z lezenia nici... strasznie sie zdenerwowalam... nie wiem czy cos jest nie tak, czy to @ sie zbliza... najlepiej bylo by odebrac wynik bety i isc do lekarza ze juz dzis nie mam na to szans :-(

reklama
Witam - jestem tu nowa -jestem Junior Adminem na całkiem innym forum - ale że staramy się o dzieciątko postanowiłam się tu zalogować.
Stosuje NPR od 11 cykli - jak do tej pory nie udało mi się zajść w ciążę - nie tracę nadziei, jednocześnie staram się nie przejmowac za bardzo - bo to w niczym nie pomaga.;-)

Do góry