Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może napiszesz coś więcej na priv ? Udało Ci się zejść w ciąże pod opieka innej kliniki ? Będę wdzięczna za wszelkie informacjeDomaciczna miałam u doktora Weklara.. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam.. żałuję że wgl traciłam kasę na te klinikę.
Hej jestem po 3 inseminacji w Prensie (ponad rok w tej klinice) 3 lata starań i nic..też zaczynam w nią wątpić. Dziewczyny kogo polecacie w Rzeszowie/ okolicach ..już nie wiem co robić, gdzie szukać . Z góry dziękujęDomaciczna miałam u doktora Weklara.. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam.. żałuję że wgl traciłam kasę na te klinikę.
artvimed Kraków. Doktor ChrostowskiHej jestem po 3 inseminacji w Prensie (ponad rok w tej klinice) 3 lata starań i nic..też zaczynam w nią wątpić. Dziewczyny kogo polecacie w Rzeszowie/ okolicach ..już nie wiem co robić, gdzie szukać . Z góry dziękuję
jaki lekarz w parensie cie prowadził?Hej jestem po 3 inseminacji w Prensie (ponad rok w tej klinice) 3 lata starań i nic..też zaczynam w nią wątpić. Dziewczyny kogo polecacie w Rzeszowie/ okolicach ..już nie wiem co robić, gdzie szukać . Z góry dziękuję
artvimed Kraków. Doktor Chrostowski![]()
Prowadzi dr Magońjaki lekarz w parensie cie prowadził?
Dziękujęartvimed Kraków. Doktor Chrostowski![]()
Oj przebadał nas wszech i wobec zaczynając od laparohisteroskopii diagnostycznej. Kiry, kariotypy i cały szereg badań. Ogólnie wiedział lekarz co robi i jestem mu mega wdzięczna. W parensie było wszystko na odwal się, byleby kasa się zgadzałaProwadzi dr Magoń
Dziękujęa jak tam wygląda temat "szukania przyczyny" ? U nas nie ma przyczyny, niby badania ok ale nie mam wrażenie że w Parensie nie szukają jej jakoś wnikliwie, tylko stymulacja, następnie inseminacja i in vitro. Może to tylko moje odczucie ale wydaje mi się, że są nastawieni bardziej na zabiegi niż na diagnozę
No właśnie odnoszę niestety podobne wrażenie, byleby kasą się zgadzała. A u Was udało się znaleźć przyczynę jeżeli mogę zapytać?Oj przebadał nas wszech i wobec zaczynając od laparohisteroskopii diagnostycznej. Kiry, kariotypy i cały szereg badań. Ogólnie wiedział lekarz co robi i jestem mu mega wdzięczna. W parensie było wszystko na odwal się, byleby kasa się zgadzała