reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Rany, suwaczek... he he mówie Wam że jeszcze w to wszytsko nie wierze!!!:-)
Trzymam za Was kciuki!!! Życze Wam szybkiego zakończenia staran...
Mysle ze mi te testy bardzo pomogly, miesiac wczesniej stosowalm je ale za pozno zaczelam robic i przegapilam owulacje... a teraz na wszelki wypadek zaczelam wczesnie i do skutku...

Na stole stoi cały talerz ciastek a ja ani jednego nie zjadłam ale cały czas bym jadła kiełbasę :zawstydzona/y: i wszystko co słone;-)
kinguś ja mialam tak samo!!! bedzie chłopak!!!!:-D
wracam 24, a testowac bede 25;-)
ciekawe cy wytrzymasz ten jeden dzien:-p udanego wyjazdu!!!
No wiec beta wyszła 99 wiec... chyba jestem w ciąży!!!:-D
nie chyba tylko na pewno!!!! gratuluje!!!!!!!!!
kiedy bym się bardziej miliona w lotto spodziewała niż ciąży:laugh2:
zycie jest piękne prawda???:-)

witam nowe straczki!!!! i ciebie calla !!!!!

dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)

rudka- wytrzymam kochana napewno bo testu nie kupuje ani nie mam kupionego, kupie go dopeiro rano 25:) nie chce zapeszac:):-D i wszytskiego naj z okazji I rocznicy ślubu,,:)

Rudka-wszystkiego co najlepsze dla Was z okazji roczku!!!!Jak najszybszego zafasolkowania!:tak::tak::tak:
katarzynak83 - GRATULACJE ogromne!pocieszylas mnie,bo te bladziutkie linie na tescikach juz mnie martwily:sorry2:Czyli jednak jak juz sie pojawia II to znaczy,ze fasolka znalazla domek:tak:SUPER!Spokojnych 9 mcy!!!!!
Ja w przyszlym tyg do lekarza,ktory mi ma termin ustalic wiec dolacze do Ciebie do majowek,mam nadzieje;-):-)
tikanis - podziwiam za cierpliwosc,ja za cholere nie dawalam rady i robilam prawie codziennie....trzymam kciuki mocno!

tikanis (ciagle mi sie myli i pisze titanic hehehehe), calla i katarzyna s bardzo dziekuje za zyczenia,na razie nie moge a przynajmniej nie powinnam zafasolkowac przez dwa lata bo w lipcu mialam cesarke i urodzil sie moj synek radek, starałam sie o niego i to forum mi pomoglo wszytsko przetrwac i tak tu zostałam zeby wspierac na duchu nowe staraczki:) pozdrawiam was serdecznie

dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)
Ja też życzę Wam wszystkiego najlepszego. Aby każdy rok Waszego małżeństwa był lepszy od poprzedniego, żeby Wasza miłość z każdym dniem była silniejsza. I przede wszystkim żebyście byli zdrowi i los zawsze sprzyjał. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
i ja się dołączam do życzeń !! Wszystkiego najlepszego !! nie chcę się spoufalać bo jestem tutaj nowa - ale również życzę jak najszybszego zakiełkowania !!

Mój misiek niestety dziś ma nocną zmianę..:( także dzisiejsza noc niestety będzie samotna...a moglibyśmy troszkę postarać się...nie lubię tego...mam nadzieję że jak wróci to mi to wynagrodzi :)
a Wy jak sobie radzicie podczas samotnych nocy?

Do góry