reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Minisia, my mieliśmy wykupiony własny serwer, wtedy nie masz ograniczeń co do wielkości, ilości zdjęc i bajerzenia strony.

Nie wiem jak to jest jak wybierasz szablon :confused:, bo my sami robiliśmy strony ale jak zaczynasz od góry klikasz- sprzedaj, potem masz wybór kategorii i potem kjlikasz "dalej" to robisz opis aukcji i poniżej masz "zdjęcia" i ładujesz z pulpitu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny

widze, że wszystkie zaczeło coś kręcić...chyba coś wisi w powietrzu:confused::-D
moja noc standratowa, wczoraj skurcze późnym wieczorem uspokoiły się ale od rano znowu trening.
najbrdziej przeraża mne to, że znowu zaczynam czuć lewą nerkę...tak samo jak z Laurą. Mam nadzieje że to tylko chwilowe:baffled: śniadanie zjadłam na kanapie bo na krześle myślałam że jajco zniose a potem jak wstałam, dosłownie wystarszyłam sie że coś przegapiłam:szok:, bo zachciało mi sie cholernie przeć jak przy porodzie:baffled: ale po chwili ustało.nie wiem co sie dzieje ale wymiękam:baffled:

jestem zmęczona, chce mi sie spać i pogoda d...y
chce mi sie słodkiego. zaturlam sie do sklepu.

Wyobraźmy sobie taki dzień: czekamy, jęczymy, czemu jeszcze żadna się nie rozpakowała, a tu na BB, np. jutro, nie ma nikogo, bo wszystkie rodzą :laugh2::laugh2::laugh2:

No witam się w końcu i ja. Wbrew pozorom nie mam czasu na chwilę spokoju dla siebie, czyt. siedzenie przed kompem. Muszę jeszcze pofarbować włosy i wstawić zupę. A na obiad robię ryż z jabłkami i cynamonem :-p Czuje się świetnie, tylko jeszcze te moje dziąsła...:sorry2: Ale co ja będę narzekać...:laugh2::laugh2::laugh2: Buzka :*********************

Czarna postraszyłam sąsiadem, bo on pracuje w firmie projektującej kuchnie i inne meble więc jest fachowcem ;-)
Ja dzis wyspana bo spałysmy z malutka prawie do 9!!!! dla mnie to sukces:))

Ale Ci zazdroszczę :zawstydzona/y: U nas znowu pobudka 6:30
A sen rzeczywiście :szok:

Wyobraźmy sobie taki dzień: czekamy, jęczymy, czemu jeszcze żadna się nie rozpakowała, a tu na BB, np. jutro, nie ma nikogo, bo wszystkie rodzą :laugh2::laugh2::laugh2:

Ale by było śmiesznie. I zamiast nas każdej mąż "cześć jestem mężem ....., właśnie urodziło się nam dziecko ..." :rofl2::rofl2::rofl2:

dzieki popoludniu poprobuje jade po m bo dzwonil ze zwalnia sie z pracy po prawko bo ma do odbioru w koncu!!!!

No i teraz będzie lżej!

czesc dziewczyny

widze, że wszystkie zaczeło coś kręcić...chyba coś wisi w powietrzu:confused::-D
moja noc standratowa, wczoraj skurcze późnym wieczorem uspokoiły się ale od rano znowu trening.
najbrdziej przeraża mne to, że znowu zaczynam czuć lewą nerkę...tak samo jak z Laurą. Mam nadzieje że to tylko chwilowe:baffled: śniadanie zjadłam na kanapie bo na krześle myślałam że jajco zniose a potem jak wstałam, dosłownie wystarszyłam sie że coś przegapiłam:szok:, bo zachciało mi sie cholernie przeć jak przy porodzie:baffled: ale po chwili ustało.nie wiem co sie dzieje ale wymiękam:baffled:

jestem zmęczona, chce mi sie spać i pogoda d...y
chce mi sie słodkiego. zaturlam sie do sklepu.

Ojjjj Justynka ale masz treningi:))) Ja tam sie czuje bdb:-p:-p:-p jakos nie mam wizji zblizajacego sie porodu. Co ranek gadam ze smerfem ze jeszcze nie dzis:rofl2: Synus kochany

Ja juz po zakupkach, obiadek sie gotuje i potem znow laba:-p

Wpadłam na chwilkę - przerwa miedzy prasowankiem.
Zupka już gotowa a później mam zamiar placuszki z jabłkami zrobić.
Zimnoooooooooooo strasznie na dworzu jest - i pewnie już tak będzie - a mnie się marzy taki słoneczny dzionek z tempką do 18st.
Marzenia tralalalalla.
Idę dalej coś porobić.

reklama
Dorotko wyczerpany limit, tzn, że przekroczyłaś ściąganiem jakąś określoną liczbę danych.
Np. najwięcej ważą oczywiście filmy, pliki z muzyką....
Przeglądanie stron www, czy rozmowa prze komunikatory, fora dyskusyjne nie obciążą tak przepustowości.
Musisz zwracać uwagę co ściągasz i ile to waży a problem z pewnością zniknie :tak:

BEZA wlasnie ja i M nic nie sciagamy kompletnie nic :no:Ja wchodze tylko na BB i czasem na google cos poczytac i nic wiecej a M tez zadko wchodzi cokolwiek ostatnio gral tylko na grze z plyty A ciekawa jestem czy jak jest tak jak piszesz bo ja tez wlasnie myslalam ze tak jest to czy da sie jakos to sprawdzic czy cos sciagalismy czy nie
A ja nawet sciagac nie umiem:zawstydzona/y:Sory ze tylko tyle ale nie mam czasu bo sie zaraz net wylaczy pewnie.Jasiu jest juz w domu A mnie dzis tak nagle zlabal bol w podbrzuszu i i tam w szyjce Normalnie fest zabolalo ale poscilo i nie wiem co to mialo byc

Do góry