reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

dzieńdobry

Czarna - melduję się nadal 2w1 i jak na rzie nic się nei dzieje buu, alez z Ciebie ranny ptaszek. Mój smyk jak mało kiedy pospał do 6.30 więc wykorzystałam to.

wiola - gratulacje 9 miesiąca

Mam dzis w planach sprzątanie hmm ciekawe jak to będzie z realizacją. Mąz pojechał hen daleko wróci późnym wieczorkiem a ja wieczorkiem wybywam na piffko tzn soczek a smyk zostanie z kochana nianią.

reklama
Witam się piątkowo:-)
czarna79 ja się melduję, ale nie z porodówki:tak:
Właśnie wcinam pierożki z serem na słodko, i nadrabiam lekturę BB :) Później jadę do ZUS-u, na uczelnię i do pracy podbić książeczkę:tak: A pogoda bleeee -cały czas pada.:crazy: Dobrze że M ma w miarę wolny dzień, pojechał tylko z samochodem zregenerować jakieś końcówki.:confused:
Miłego dzionka:-)

dziewczyny normalnie rozczarowujecie mnie:-D:-D:-D

Zawadka gdyby nie to ze M wyjezdzał napewno bym o 5 niewstała:rofl2: a tak musiałam go przygotowac (tzn poprasowac spakowac itp)
Anetko widze ze masz dzis troszku do załatwienia.

A ja juz czuje ze bede miała ciezki dzionek. Bo spałam raptem niecałe 4 h:-:)-( musze soebie jakies znalesc nie meczace zajecie:sorry2: chyba zrobie segregacje w ciuchach swoich i dzieci:confused::-p;-)

A ja dziś wstałam lewą nogą.Miałam straszną noc.Okropnie bolał mnie żołądek i miejsca sobie znaleźć nie mogłam.A jak już zasnęłam to budził mnie skurcz w łydce.I jeszcze ta pogoda paskudna.Po południu jadę na weekend do rodziców to może mi się humorek poprawi.Miłego dzionka Kochane dziewczynki.pozdrówka dla was ciepłe.

Witam się i ja! Pogoda oczywiście butelkowa:-(pada,pada...
Zaraz wezmę się chyba za sprzątanko-choć nie bardzo mam ochotę... Wczoraj na noc znowu ciągneło mnie jak na @ z rana to samo...może to dziwne ...ale czuję jakieś dziwne parcie na odbyt...nie wiem jak to dokładnie opisać...nie mogę stać bo pózniej odczuwam ból...i nawet na łóziu przekręcić się nie mogę. Od kilku dni jak idę spać albo się budzę boli mnie żołądek...

cześć cześć !! no no no !! Czarna faktycznie jesteś pierwsza dzisiaj i to o 8:20 dopiero !! Ja spałam strasznie długo (od 22-ej) a i tak ledwo zwlokłam się z łóżka o 8:45 !!!!!!

I ja sie melduje niestety nadal 2 w1:-p
Nie wiem czy Was nadrobie od wczoraj tyle naskrobalyscie ale poczesci sprobuje bo zaraz zmykam do miasta kupic mlodej spodniczke na pasowanie i po fotelik dla Weronisi to potem foty wkleje.

Ahh, nareszcie weszłam w 9 miesiąc, hurra! :-)
Grtuluje!!!!!!!!!!

No i nici z wypadu do Banku. Dzwonie do M gdzie on a tu słysze" mamy awarie dzis niejedziemy" normalnie nóż mi sie otworzył w kieszeni. Czy tak trudno zadzwonic i powiedziec ????????? A nie ja sie wyszykowałam mała tez aby M nie musiał czekac a to ZONK. Ja ja tego nie lubie:crazy:
Jejku ja to jetem taki nerwus ze by moj juz sie zemna nie dogadal dzisiaj:no:bo jak ja sie na cos nastawie to masakra jak ktos nawali:wściekła/y:

Witajcie!!!
Wczoraj nawet namowilam meza na baraszkowanie, ale nic nie pomoglo...Ja juz nie wiem...
Agus ja mojego tez napadam i d...!

Ale podobno skutecznie jest wypic dwie-trzy lyzki oleju rycynowego...
Gosi powiedz cos wiecej pierwsze slysz:szok: i niby co to ma skurcze wywolac????

Dorotka zal mi cie ale wiesz co ja mysle ze jak masz ten pozew w szufladzie i Twoj M wie iz mialas go uzyc nastepnym razem a nadal tego nie zrobilas to on czuje sie bezkarny i bedzie robil tak dalej.Mysle ze musisz postapic radykalnie ale to Twoja sprawa a z mama to rzeczywiscie nieciekawie.ja niedawno tez milam ciche dni z mama tak to juz jest:-(
Dobra spadam popludniu nadrobie reszte watkow papapapa

hejka:-)

no i mamy koniec kolejnego tygodnia.
ja może teraz powiem tylko tyle- nienawidzę nocy.mam dość, dość, dość...
Jeszcze 13 dni; czuje małą bardzo wyraźnie tzn rączkę czasem wytknie albo nóżkę rozróżnię,super ale ja bardzo chcę ją już mieć po tej stronie.

dzisiaj planów 0, wczoraj sprzątałam wszystko, łącznie z odstawianiem mebli w gościnnym bo mama za tydzień przejeżdża a dziś LB.

I ja się witam. Mój budzik jest niezawodny 6:30 pobudka regularnie :baffled: Zaraz pójdziemy na spacer, bo u nas pogoda całkiem przyjemna.
Gratuluję kolejnej dziewiątki :tak:
Czarna ja mam czasem wrażenie, że segregować ciuchy Martyny to bym mogła raz w tygodniu. Coś jest dobre, za chwile już za krótkie, a szuflada dalej trzeszczy :baffled: (błogosławieństwo lumpików ;-))
Ale czekam na jutrzejsze zakupy. Przez tą pogodę nosa poza osiedle nie wytknęłam i trochę mnie się chcę do hałasu i zamieszania :happy: Jeszcze obiad na niedzielę muszę wymyślić, bo mam wizytację (teściowie przyjadą - potwierdzili)
Młody się rusza więc to chyba rzeczywiście "przespałam" jego godzinę.
A u nas dzisiaj kaloryferki mają grzać. W ciągu dnia mi nie potrzebne, ale nad ranem to mała kostucha się robi :baffled:

reklama
Witam się i ja! Pogoda oczywiście butelkowa:-(pada,pada...
Zaraz wezmę się chyba za sprzątanko-choć nie bardzo mam ochotę... Wczoraj na noc znowu ciągneło mnie jak na @ z rana to samo...może to dziwne ...ale czuję jakieś dziwne parcie na odbyt...nie wiem jak to dokładnie opisać...nie mogę stać bo pózniej odczuwam ból...i nawet na łóziu przekręcić się nie mogę. Od kilku dni jak idę spać albo się budzę boli mnie żołądek...
pisałam o tym parciu ostatnio na ciażowych dolegliwosciach. Tez je mam dziwczyny mowi ze to pewnie maluch sie tak ułożył:tak:
A ja dziś wstałam lewą nogą.Miałam straszną noc.Okropnie bolał mnie żołądek i miejsca sobie znaleźć nie mogłam.A jak już zasnęłam to budził mnie skurcz w łydce.I jeszcze ta pogoda paskudna.Po południu jadę na weekend do rodziców to może mi się humorek poprawi.Miłego dzionka Kochane dziewczynki.pozdrówka dla was ciepłe.
Miłego wypoczynku u rodziców

Justynka a ja tam noce uwielbiam rano jak wstaje to łapie sie za brzuch czy aby napewno jestem w ciązy bo tak lekko i super sie czuje:-p

Aniaa to sie wyspałaś. Normalnie zazdroszcze. A mi sie japa drze:rofl2:

Kasiu ja tez wiecznie układam ale dzis robie zamiane letnio -jesienna:))))
Dobra idu kawke zrobic i biore sie za te ciuchy. Choc nie wiem w jakiej pozycji bo mały chyba yoge ćwiczy tak sie wypycha z kazdej strony:-D

Do góry