reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mały wstał i mocno sie tulił. Usiedlismy na podłogę a on zapłakany pokazuje na lalkę Agatkę Mai . Włączyła, śpiewała kołysankę i przytuliłam a mały...... w ryk. Mocno mnie do siebie przytulił i tak strasznie się zanosił, że myślałam, że oddech mu sie zatrzymał. Wzięłam ją wschowałam a jemu i tak cały czas grochy leciały i szlochał. Tulił się ze 30 min. Jak się już uspokoił zaczął się bawić i wyszedł na korytarz, gdzie zaniosłam lalkę.....i znów ryk i mocne uściski.
Oj jaki zazdrośnik

Agulka to nie koniecznie oznacza zazdrość bo moja Ola jak byla w wieku naszych szkrabów to bala się wszystkich zabawek co wydawaly jakieś dźwięki i reagowala tak jak Adaś:tak:

Majandra - o sso chodzi? Coś się stało?:confused::baffled::-(

Alusia - witaj, nabór na wrześniowe mamusie 2007 jeszcze nie zakończony;-):-D, więc zaglądaj i pisz kiedy masz ochotę:tak:

Alusia, Monia - aleście sobie czata zrobiły:szok::-D

Agulka - Kuba jak idzie do przedszkola to wstaje co dziennie o 5:30. Na szczęście po obiedzie sam grzecznie udaje się na leżakowanie, śpi do podwieczorka i o dziwo wieczorem też dość szybko robi się śpiący - tak ok. 20tej mam go z głowy. Bardziej zastanawiam się, jak on wytrzymuje do 8:00 do śniadania, bo w domu przed wyjściem nie chce nic jeść:confused::baffled:
A co do tej lali, to może faktycznie to zazdrość, a może po prostu boi się. Mój Kuba jak był mniejszy to histerycznie bał się takiego mechanicznego pluszowego kota, który jak się wcisnęło guzik, to mruczał, miauczał i przebierał łapkami. Dopiero niedawno z tego wyrósł:-)

ELLO EWRYBADY:-D:-D
gagulec, czloweik stary i glupi, no nie???
:tak::tak:I to na własne zyczenie:zawstydzona/y:

Dzien dobry a raczej JOMAN!:-)
Witam sie po wojazach ale wybaczcie:zawstydzona/y:;-). .. ide odespac i polapac sie z rozumem. :eek:
Wpadne jutro. Buziaki!!!!

Hrudzia bo mi spragnione wrażeń- nie każ czekać zbyt długo:-D:-D

Dziewczyny, ja już nie wyrabiam. Tracę kontrolę nad wszystkim, za dużo tego wszystkiego na raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:
Co się stało?

Majandra - qurcze, to na pewno chwilowy kryzys. Ale ja ci nie pomogę w organizacji, bo u mnie wszystko na wariackich papierach... Dasz radę, tyle dawałaś, to i teraz dasz. Weźmiesz dwa głębokie oddechy i wszystko ogarniesz. Bo ty dzielna bestia jesteś:tak:

Za dużo obowiązków, nie wiem w co ręce włożyć. Poza tym nie mogę się dobrze zorganizować. Ciągle o czymś zapomnę. Już nie mam siły:no::-(
Majandra, przesilenie jesienne Cie dopadło;-):-) A na poważnie-nie jesteś osamotniona- ja wiecznie czegoś lub o czymś zapominam i żyje.Więcej wiary w swoje możliwości, spuszczenie z tonu ( nie musisz być Super Panią Domu) i będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje że znajdzie się jeszcze ktoś kto odda swój glosik na Mateuszka
Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL

Ale fajny brudasek :-D

hej witam Was serdecznie. Daaaaawno mnie tu nie było, może nawet mnie jeszcze nie znacie... napisze cos o sobie... mam 21 lat, urodziłam 15.09.2007 po 36 h córeczkę Wiktorię, ciężko było ale juz tego nie chce pamiętać. Pisałam wcześniej o tym, ale nawet nie wiem gdzie to... :-) kurcze zestresowałam się dzisiaj, bo Wiki właśnie wyrwała sobie kolczyk i włożyć go to była masakra... płacz i ryk... może przyjmiecie mnie do swojego grona, byłoby super. Roczek małej robiliśmy w urodzinki, mieliśmy catering i jak już któraś pisała, super sprawa... pozdrawiam Was :-)

Cześć! Pisz dużo! :-) Suwaczki naprawdę łatwo zrobić. Musisz tylko chwilkę poćwiczyć :tak:

Atru - To PAweł przeciwnie - zjada w domu śniadanie a potem jeszcze dopycha w przedszkolu. Tylko on wstaje później. ok 7.15-7.30.

Majandra - to pogoda jesienna tak nas nastraja :-( Jedz dużo owoców i odpuść sobie rzeczy które nie są niezbędne. Za chwilę (jutro, pojutrze) będzie lepiej! Może wieczorem spróbujecie się wyrwać do kina, ot tak, odetchnąć chwilkę innym powietrzem :cool2:

Hruda - czekam na opowieści i na fotki też oczywiście!

O mamo, ja czegoś nie wiem... jakiego plastra i czemu dopiero na 18tą?
Może wyjedź wcześniej i się zdrzemnie godzinkę przed wizytą? Tylko o której później Ci pójdzie spać?

reklama
etka99 no to mamy takie same suwaczki dla naszych chloposzkow :) i teraz ida do 2... ale ten czas leci:)

12471.png

Do góry