Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na początku października jadę na dwa dni do Wa-wy bez Zuzi i mówiąc szczerze jestem tym bardzo przerażona więc uważaj a tymi marzeniami bo jeszcze się spełnią ;-)Przydałyby mi się krótkie wakacje od Macieja![]()
to jeden z powodów dla których nie mam zamiaru w najbliższym czasie przebijać Zuzi uszuhej witam Was serdecznie. Daaaaawno mnie tu nie było, może nawet mnie jeszcze nie znacie... napisze cos o sobie... mam 21 lat, urodziłam 15.09.2007 po 36 h córeczkę Wiktorię, ciężko było ale juz tego nie chce pamiętać. Pisałam wcześniej o tym, ale nawet nie wiem gdzie to... :-) kurcze zestresowałam się dzisiaj, bo Wiki właśnie wyrwała sobie kolczyk i włożyć go to była masakra... płacz i ryk... może przyjmiecie mnie do swojego grona, byłoby super. Roczek małej robiliśmy w urodzinki, mieliśmy catering i jak już któraś pisała, super sprawa... pozdrawiam Was :-)
to monia w niedziele roczek, nie??
UWAGA !!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIPUS zaczal dzis sam chodzic nie ze tam 5 kroczkow sam zrobil i na dupce ladowal. tylko normalnie sie przemieszcza na swoich nozkach <jupi>
Ale jestem szczesliwa![]()
u nas dziś leniwy dzień była niania przyniosła nawet Zuzi urodzinkowe prezenty :-)rozumiem Gabdis, czyli tydzien nerwówy przed Toba.
Moja przyjaciolka jest trzeci raz w ciązy, dwie pierwsze poronila, wczoraj miala lekkie plamienie, proszę o pozytywną energię i kilka cieplych myśli w jej kierunku. Nie wiem jak ona przezylaby kolejna strate, w dodatku jej mama ma raka i okazalo sie ze wyniki robia sie bardzo, bardzo zle.