reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Anetko śliczne łóżeczko bardzo pomysłowo zrobione. I widze po baldachimie ze posciel tez bedzie cycus glancus:-p

Kubusiowe łóżeczko skręcone:biggrin2: Aby trzeba będzie jeszcze pościel ubrać, ale to jak się rozdwoję:tak: Czyli prawie wszystko gotowe, mogę rodzić;-)
No to czekam mam nadzieje ze to nie sa puste słowa:-D

Madziu sliczny spiworek małemu bedzie cieplutko

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. :-)Wreszcie może się wszystko zmieści w tych szufladach:confused:
czarna79
ta pościel to taka z allegro-cały komplet.;-) Wczoraj założyłam ten baldachim aby żeby zobaczyć czy jak ten stelaż będzie w rogu czy nie będzie głupio wyglądać.Bo na środku nie za bardzo by było zamocować, bo tam z tyłu płaska zakryta deska:sorry2:

Łóżeczko super, mebelki i śpiworek również :) Ja czekam na złożenie swojej kołyski do końca remontu. Już nie mogę się doczekać :)

Antuanet bardzo fajne rozwiązanie z łóżeczkiem
Madzia śpiworek ekstra, mam nadzieję że nasze maluszki chętnie będą spały w śpiworkach

reklama
Do góry