reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

O Matko, Ewela, tak mi przykro, przytulam Cię kochana :-(

Blond gratuluje, ale z Ciebie zawziętucha, podoba mi się to :-)

Ojej późno się zrobiło, jutro od rana na badanka, tylko że już wiem, że morfologia źle wyjdzie, przez to przeziębienie, Kurcze wczoraj już było git, a dziś od nowa boli gardło. Płucze w wodzie z solą, pije sok z cebuli, mleko z miodem, psikam tantum verde i du.... nic nie pomaga.:wściekła/y:

Dobranoc

reklama
Ewelatule mocno
beza powodzenia na wizycie, fajne imię
czarna jak dobrze widziec cię z powrotem
dorotko powodzenia na wizycie i trzymam kciuki za job. Dobrze ze M zmienil zdanie. Pójdzie jutro bo dzis jestem uziemiona
blond brawo wygrałas z kompem, a jak po wizycie
Wanilia ale długo cie trzyma

Ja witam się z rana, M znów pojechał z towarem do HH, więc jestem cały dzień sama.
Wczoraj nawet nie miłam czsu zeby usiąść czy sie polozyć, najpierw M jeździł, ja popstrykalam troche fotek, potem byliżmy w szpitalu na rozmowie z anestezjologiem. Spotkałam kumpele która jest po terminie i trzymaja ją w szpitalu pogadalismy troche. Potem obiad u teściów, spacer do lasu, wizyta teściów u nas, przyjechali zobaczyc wózek- prezent od nich. Wieczorem rozmawiałam z kuzynką przyśle mi jakieś ubranka i kombinezon, ja sie smieje ze niektóre rzezcy załoze raz.
Przepraszam ze na wszystko nie odpisałam ale 2 raz mi wcieło odpowiedzi

Witam sie w poniedzialek MOze w tym tygodniu sie u nas dzieciaczki posypia w koncu od srody bedziemy mieli juz pazdziernik :tak:
PPATQA to fajny dzien mialas wczoraj :tak:Teraz pewnie poszlas jeszcze do lozka Ja tez sie zaraz poloze coby mi szybko dzis do usg czas minal Dzieki za kciuki ;-)
ASIU super ze masz juz swojego kompa.A jak tam relacje z CEZARYM ???????????????;-)
WANILIA bo ty mialas sie oszczedzac a nie jak sie lepiej poczulas to zaraz za robote sie brac heheh mowie jak moja mama ( moze twoja tez heheh:-D)
Moj M tez chory i kupilam mu tabletki na gardlo bo go boli ale kupilam tantum verde cobym i ja mogla je wziasc w razie czego Ale na szczescie narazie dobrze sie czuje ale dzis rano wzialam zapobiegawczo 2 tabletki rutinoskorbinu Wiem ze to nie zaszkodzi Malej :tak:A wole juz zapobiegawczo

Ja sie dzis dosc fajnie wyspalam Wstawalam 3 razy siusiu Ale nie bylo zle i jeszcze sama spalam bo M z kuli choroby w drugim pokoju a ja strasznie sama spac nie lubieAle nie bylo zle ;-)
Dzis w planach pranie bo ma byc dzis sloneczko Moze prasowanie,ogarniecie mieszkania Po 12 ide odebrac zdjecia z wesela na ktorym bylam ostatnio;-)A po 15 do gina i tego sie najbardziej doczekac nie moge :tak:

Ciekawe jak tam AGNIESZKA,JUSTYNKA I KAKA ???????????

No w piatek ruszylo ale chwile prasowalam bo brzuch zaczal bolec Ale zaczelam i to jest dla mnie szokiem heheh dzis tez chce prasowac bo w moim tepie to sie nie wyrobie do nardzin Oliwi heheh

Witam i ja z rana - słoneczko świeci i dobrze.

Ewela przykro mi bardzo.

Dorotko więc dziś zobaczysz Oliwcię - super - czekamy na wieści.
A tak mi się te tosty udzieliły od Ciebie, że zaraz sobie zrobię ;-):-D

Pati to dzionek spędzony miło wczoraj.:-)

Wiolu oby jednak badanka wyszły w normie.

Ja lecę poczytać co na innych wątkach i śniadanko.
Planów takowych nie mam na dziś.

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

Ewela przytulam mocno i niech szybko zleci ten czas rozłąki.

Witam poniedziałkowo. Pażdziernik już tuż tuż kochane...hurrraaaaa

U mnie sucho wiec to napewno fałszywy alarm:baffled:

Ach październik - na początku wydawało mi się, że do tego miesiąca będzie czas się dłużył strasznie.
A tu proszę jeszcze jutro i w środę październik - czas dwupaków dobiega powoli końca.

reklama
O tym samym myślałam - ale pewnikiem jeszcze nie.

Ja właśnie dziś po 16.00 też idę na usg i to już ostatnie.
Przed chwilą się umówiłam bo wcześniej ciężko było.
Będę wiedziała czy dzidzuś sporo urósł.
No i czy wszystko w porządku.
Już siedzę jak na szpilkach :-D

Do góry