reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
czarna no nie widać jej cały dzień, może ruszyła
justyneczko współczuje

a ja prawie cały dzien w wyrku przed tv, zbieram siły na tydzień

Antuanet24 w którym szpitalu w LBN chcesz rodzić? Bo ja zdecydowałam się na staszica. Oglądałam już porodówkę i salę ale matek z dzidziusiami:tak::-)
Czop śluzowy....to jest taki galaretowaty śluz? Mam go od jakichś 2-3 dni...:confused:

Antuanet24 w którym szpitalu w LBN chcesz rodzić? Bo ja zdecydowałam się na staszica. Oglądałam już porodówkę i salę ale matek z dzidziusiami:tak::-)
Czop śluzowy....to jest taki galaretowaty śluz? Mam go od jakichś 2-3 dni...:confused:
majeczka02 ja będę rodziła na Jaczewskiego.Mam stamtąd lekarza prowadzącego.:tak:Też widziałam trakt porodowy i jest ładnie wyremontowany, normalnie czułam się jak w jakimś hotelu:szok:. I położne fajne, same młode.
A u mnie żadnego czopu ani widu ani słychu:cool2: Pewnie odleci jak mi cewnik założą:cool:

Maja tak taki galaretowaty.

Ja zmykam się położyć, bo cały dzionek na nogach a leżałam może ze 30 min dzisiaj.
Nie będę już wchodzić więc życzę miłego wieczorku i dobrej nocy.

Kurcze MADZIU ja jestem przerazona jak pomysle ze ty zaraz urodzic mozesz :-)Przeciesz mialas tp kolo mojrgo i dla mnie to mialas jeszcze czas a tu nagle tak sie cos moze rozwinac :-)
Kurcze teraz dostalam jakiegos dola bo wydaje mi sie ze nawet te z konca pazdziernika zaczna sie rozdwajac a ja nic Jakos tak dziwne mam mysli ze to nie jest prawda ze urodze :-( Ze wy urodzicie bo jestescie w ciazy a ja jakos nie urodze Dziwne mysli :-(
Ja chyba zaczne zaniedlugo skakac i wsio robic Bo jak przelezalam wiekszosc ciazy to moze przez wysilek cos ruszy i chyba zaczne piersi hartowac moze jakies skurcze sie pojawia :-)
JUSTYNKA sciskam cie mocno :-)

Dorotko mnie też przeraża z jednej strony wizja wcześniejszego porodu.
Jednak o tym kiedy urodze wie tylko Bóg.
Każdego dnia zastanawiam się czy to dziś. Na suwaczku mam 37tc dokładnie jutro będzie.
A dzidziuś rośnie sobie i tak dokładnie to mogę urodzić w terminie, przed albo po.
Jedna wielka niewiadoma.
Jak odejdą mi wody i będą regularne skurcze, to już napewno będę wiedziała, że poród pełną parą się zaczyna.

Gosiu tylko jak ja wchodze w ustawienia zaawansowane i monitor to jedyne co moge tam zrobic to ok:-(nie mam nigdzie nic o czestotliwosci:-(a podejrzewam ze masz racje tylko jak to kurcze zrobic jak mi wyskakuje co innego niz Tobie?
Kurczę, to nie wiem, dlaczego, a jaki masz windows? XP?
przepraszam ale ja jakos nie mam weny na pisanie:zawstydzona/y: co jakis czas wchodze i was podczytuje i tyle:zawstydzona/y:
Ale niecierpliwie czekam na wiesci po badaniach, a moze ktoras wkoncu ruszy swoje cztery litery na porodówke:-p:cool2:
Ja, ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ppatqa - To prawda, jak już ma się coś schrzanić to zawsze wszystko na raz.. :-(

małaulka - Mam tylko nadzieję, że to tylko chwilowa złośliwość i,że niebawem wszystko wróci do normy..:tak:Innych urządzeń wolę nawet nie sprawdzać, bo nie chcę się już dzisiaj dłużej denerwować..:zawstydzona/y:A jeśli chodzi o imię to wybraliśmy - MAJĘ :tak:. Mimo iż nie znamy osobiście nikogo o tym imieniu, to mimo to bardzo pozytywnie nam się kojarzy.. :tak:;-)
No i tak się zdarza... Ja raz wsadzilam do pralki zaslonkę, w ktorej byly druciki i tak pięknie podziurawily mi kołnierz w pralce, że przez trzy tygodnie pralam ręcznie w zlewie. A potem wszystko wyciskalam.... :baffled::-D
A Maja, to śliczne imię :tak:
U mnie była bratowa i troche sobie pogadałyśmy;-) Nie wiem jakas taka jestem wew niespokojna:-( mama nadzieje ze do piatku szybciutko czas minie i bede wiedziała na czym stoje chyba ze uda mi sie przełozyc wizyte na środe:sorry2:
Oj, Bidulka, najadłaś sie strachu.... I wcale się nie dziwię. Trzymam za Was kciuki :tak:

A my byłyśmy jeszcze na naszej działce, Jula wybierała kamienie z piasku, do czasu, jak się nie rozpadało. Wróciłyśmy do domu i jakoś tak mi teraz błogo. Mam nadzieję, że humor mi zostanie, bo ostatnio cos kiepsko było :sorry2:

Minął poniedziałek, a tu nie widać nowego Dzieciaczka...

Kaka, miałam dziś podobną sytuację do Twojej z wczoraj. Po kąpieli pościeliłam łóżko, rozłożyłam gazety i czuję, że mi "leci" pomiędzy nogami... :-D Ale taka ilośc jeszcze nic nie znaczy (mam nadzieję). Mały szaleje w brzuchu i to dość boleśnie, a ma już naprawdę mało miejsca... Czekam i czekam na niego, a on sobie na spokojnie, powolutku...:dry: A wiecie, ostatnio kilka razy miałam wrażenie, jak kladę rękę na brzuchu, że czuję jego brzuszek, jak "chodzi" przy oddychaniu, tak szybko i rytmicznie :tak: Super uczucie :-D

reklama
A ja dostalm dola Przez to ze wy sie szykujecie do porodow i wasze dzieci tez a ja jakas taka mozolna jestem Wiem przesadzam bo dziewczyny w dalszej ciazy sie nie rozpakowalay a ja tu panikuje ale mi hormonki dzialaja :-(Ale oki ja mam jeszcze czas

Do góry