reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

A Maja, kruszynka ważyła przed chorobą 10 300. Czyli 10 centyl. A wzrost ok. 80 cm, czyli 25 centyl. To jest taki mój kochany krasnalek. Jak sobie przypomnę, że Madzia miała już w wieku 15 miesiecy 12 200 i 89 cm.(dane z ksiazeczki) to mi sie coś robi. Ale i tak mam powody do radości.

reklama
ewamat nie martw się, ja tez mam w domu okruszynkę: Hubek wazy zaledwie 10,5kg i ma wzrostu jakies 81 moze 82cm. i nie martwię sie, bo jest zywym kochanym dzieckiem, taka iskiereczka i wcale nie wyglada na wychudzonego. tak to juz jest, u dorosłych podobnie: ja mam 175cm wzrostu i waże 73kg i nie uważam bym miała nadwagę a kumpela ma tyle samo wzrostu i waży tylko 55kg... i sie też nie martwię;-):-)

Emilka wczoraj 12 100g na golasach

dziś 12 100g po śniadaniu i cała ubrana :cool:

czyżby bunt na jedzenie :confused:nic nie chce jeść :baffled:

ale nadrobi spoko

Pediatra dzisiaj " na oko" stwierdziłą, ze Maja bardzo ładnie wygląda i że nie widać po nie w ogóle, ze miała taki trudny start. Cieszę sie.

Emilka wczoraj 12 100g na golasach

dziś 12 100g po śniadaniu i cała ubrana :cool:

czyżby bunt na jedzenie :confused:nic nie chce jeść :baffled:

ale nadrobi spoko

11 600g :zawstydzona/y:

waga pokazuje dobrze bo mi nic nie spada :baffled: :zawstydzona/y:

ale Emilka nic nie chce jeść :no: dziś zjadła ćwierć kiełbaski wiejskiej o 8:00 i kilka łyżek zupki ze słoiczka teraz o 12:30 a tak to nic :dry:

reklama
Do góry