reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
my wczoraj kupiliśmy kombinezon dla Filipa w RESERVED...i buty w CCC- takie na podwórko, bo żadnych fajnych BARTKÓW nie było :-( poczekam do końca miesiąca, mają przywieźć

Kasiad sweterek extra
Tycia zakupy fajowe....nie wiem skad watpliwosci:-p:-p:-p
ewamat fajny dywanik o maniaczce Kubusia nie wspomne....albo jo :-pirtasia fajne:tak::-p
Karola , aga-pg butki superanckie
mysia pokazywuj :-p

Kasiad sweterek superancki, uwielbiam takie kolorki

Tycia, super zakupy :tak: Jaką śliczną piżamę kupiłaś Misi. A bluzeczka dla Kondzia wcale nie jest dziewczęca, jest typowo chłopięca wg mnie :tak:
:tak::tak::-) bluzeczka napewno nie jest dziewczeca:-D

a my bylismy w Ikei i ogladałam zasłonki,są fajniutkie ale stwierdziłam, ze nie są one na nasze małe okno, zeby je fajnie było widać to by musiały być zasłoniete cały czas:sorry2::baffled: i wtedy swiatła mało w pokoju, więc musze poszukać czegos innego, ech...
no ale za to kupilismy dywanik dla Hubka do pokoju, zupełnie przez przypadek (ale nie w Ikei), tak mi sie spodobał ze musiałm go kupic no i kosztował tylko 140zł a rozmiar 1,3mx 2,9m, no ale nlarazie nie pokaże niestety bo mąż zdążył na strych wynieść....

Aga nic nie mow jestem wsciekla jak osa wynik zakupow obuwniczych wyszedł ZERO
cholera bylam w ECCO nawet dwoch i nie bylo takiego malego rozmiaru no i mam przyjsc za 2 tyg bedzie dostawa no jak w PRL-u jakims. w kazdym razie w sklepie ( dla wtajemniczonych Gdansk CH Matarnia sklep ECCO cenat 249zł) no i poczekamy bo za 2 - 3 tyg. bedzie dostawa zimy do tmberlandu a tam` tez mi sie buciki podobaja.
w bartku bylam to tez nic mi sie nie podobalo - takie strasznie szerokie przody w tych bucikach i czuby podniesione do gory no i jak maz powiedzial co t klauna chcesz z
Szymcia zrobic to wyszlam juz nawet nie chcialam na nic patrzec z elefanten nic nie ma jeszcze jesien.
kurcze a moze wy cos wiecie na ten temat - moze zimy w tym roku nie ma byc i dlatego nic nie ma.

a z nowosci nic jakiego mega specjalnego nie kupilam ale`za to uwaga tata kupil synkowi mega zestaw na sanki 50zł pozniej foto jak maly pojdzie spac.

Tycia bluzeczka zdecydowanie dla malego faceta raczej a nie dla dziewczynki mi sie podoba zreszta lubie jak gdzies idziemy i Szymi jest tak ubrany na takiego "przyczajonego" łobuza

Ostatnia edycja:
wspomniany prezent od taty z giełdy samochodowej dla synka by mogł tarzać się po śniegu ( tylko chyba to przemaka no ale za ta cene nie ma czego wymagać) jak wpomniałam całość 50zł

ale w koncu liczy sie sam fakt ze cos kupil ot tak sam z siebie i ogolnie wyglada calkiem calkiem :tak:

reklama
Do góry