reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja na zime mam juz dla dzieciakow wszystko:tak:.No moze dla starszakow przydałyby sie jakies spodnie na snieg,ale reszta juz jest.

No naprawdę fajny ten kombinezon Karola i taka cena :szok: kupił razem z czapka i szalem :confused: z tego co widzę, to są nówki :confused:
no nowki z metkami tak caly zestaw czapka kurtka spodnie i szalik jedynie szalik to mogli sobie darowac bo tragiczny. no 50zł jesli kturas chetna to namiary: gielda samochodawa Pruszcz Gdanski. ja nie bylam bo my w tym czasie bylismy na basenie ale Karol mowi ze tam jest tyle ciuchow ze szok moze nie furmowki i nie jakies hity ale tanizna. spodnie nowe mozna kupic dla dziecka za 5 zł jeansy ocieplane tylko nie wiedzial czy brac czy nie no ale to kupil bo jakies kobiety tez kupowaly. :)

musze to jakos zaimpregonowac - mamy taki spray ale cos naprawde co wody nie przepusci. to jest naprawde bardzo grube ma taka jakby wate w srodku i gruby polar od wewnatrz wiec mysle ze rajstopki i moze ruszac w snieg a jak wymarze ot do pralki i po sprawie. no i serce nie bedzie bolalo za taka cene jak sie przedrze wymarze itd.

Ostatnia edycja:
Moje zakupki z wczoraj z lumpika dla Oliwki:
1. bluzka Early Days za 3 zł
2. druga bluzka Early Days za 1 zł
3. spodnie z rozciągliwego beżowego sztruksu za 3 zł

reklama
Do góry