Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wszystkie mamuski:} MARZYCIELKA po pierwsze gratuluje tak duzej i zdrowej córci:} u nas od rana sliczna pogoda, wiec i humorek torzke lepszy mam,ale i tak sie martwie juz taka jestem...wyczytalam w necie,ze norma to od 150-480...czyli wsumie od poczatku ciaży bylam na zanizonej...bo mialam 138...bezsensu...poza tym moj misiek dzwonil do kumpla aptekarza i powinnam sobie dodatkowo łykac zelazo i B12...i nie mam zamiaru czekac jesce dwa tyg na kolejne badanie tylko juz zaczne brac....Zycze mamuskom miłego dnia....ide kupic cos malutkiej to mnie na pewno podbuduje;}}}DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA:}CIesze się ,ze Was tu mam:}
Ja tez łykam nospe i nadal zdażaja sie skurcze...ale mój gin powiedział że jest wszystko ok....:-)witam
ja ostatnio mam stresa! boję się że zacznę rodzić dużo za wcześnie
mam nadzieję że to tylko moje schizy
biorę nospę a brzuch i tak mi dęba staje![]()
a dzis Liwicia ma pasowanie na przedszkolaka i idziemy z mężowym, ja oczywiście sie stresuje i przeżywam![]()
:-)
Dziewczyny czy macie wrazenie ze zaraz wam peknie skora na brzuchu? Ja mam ja juz tak naprezona ze niedlugo to mi peknie w poł choc i tak mam juz mega rozstepyZ dnia na dzien coraz wieksze. Robilam sobie zdjecia wczoraj wieczorkiem i dzis rano i juz nie da sie ich ukryc na zdjeciu. (Zalacznik w galeryjce ;-))
Rozstępy na razie odnotowałam dwa, niewielkie, ale to napięcie skóry jest nieprzyjemne. Ze spaniem jest coraz gorzej. Jak śpię na lewym boku to mi cały ten nieszczęsny lewy bok drętwieje. Masakra normalnie. Muszę wstać, pochodzić i dopiero się położyć. Albo na chwilę sie przekręcam na prawy. Męzowy sprawy nie ułatwia bo chrapie jak smok.