• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Morbital no tak bo jak nie bylo cie na liscie to nie masz dostepu :-( A wczesniej sie nie odzywalas ze nie masz dostepu (myslalam ze juz bylas w albumiku)wiec teraz sobie poczekasz az ci admin dostep da... zaraz pisze o dostep dla Ciebie

Cześć dziewczynki.

Cyprysiowa trzymam kciuki za twojego tatę:-)

A mi kurcze korzonek wszedł między kręgi i nie mogę na prawej nodze stawać:szok: Zaraz poćwiczę tak jak na Szkole Rodzenia i pewnie wyjdzie stamtąd. Masakra

Widzę , że każda z Nas na te hormonki narzeka.Ale pocieszam się już nie długo ;-)

A mi strasznie podobają się te zwierzaczki:tak:, więcej produktów Marzycielko znajdziesz na Kupujemy - Fidoo

Moja sisotra przywiozła nam z USA naklejki Kubusia i chyba nimi przystroimy pokoik małej:-D zaraz zrobię foteczke i wkleję na zakupach;-)zeby nie zaśmiecać tego wątku!!!!

To tak a propos tematu kilka stron wcześniej:-D

Mój mężulek na zwolnieniu więc dzisiaj rzadko tu bywałam, ale pochwalę sie Wam że remont skończony porządki juz zbliżają sie ku końcowi:tak: dzisiaj był tapicer i wszystko byłoby ok, gdyby nie to że zrobił mi dziurkę w ścianie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jutro będziemy musieli to zamalować, na szczescie za łóżkiem -nie będzie widać, więc tylko Wam o tym mówie:-D:tak::-D

Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
wszystkie dołujące sie dziewczyny...głowa do góry...jutro bedzie lepiej...:-)

Cyprysiowa 3mam kciuki żeby tato szybciutko wracał do zdrówka :tak:
A co do cc to myślę że to zależy od lekarza.....moja koleżanka niedawno urodziła córę ponad 4600 i naturalnie....:-)

Misiówka fajnie,że chociaż Tobie humor dopisuje i nie jestem sama bo mnie ostatnio nic nie dołuje....no oczywiście pomijając moją babcie...hehe...:-)

marzycielka ćwicz kochana i niech więcej ten wstrętny korzonek nie wchodził tam gdzie nie powinien:-)

A zapomnialam jeszcze dopisać:-pwracając do dodtkowych kg i rozstępów:dry:
Dzisiaj napisała do mnie koleżanka z USA:tak: i poleciła mi balsam ujędrniający po ciąży...podobno rewelacja!!!!:-D znalazłam go na allegro zobaczymy czy będzie skuteczny!!!!
BALSAM UJĘDRNIAJACY po ciązy,odchudzaniu PALMERS (452652501) - Aukcje internetowe Allegro

Mialam taki balsam po porodzie i zeczywiscie jest fajny...tylko ze ja nie smarowalam sie regularnie, nie mialam tyle czasu,hahahahahah. Poza tym uzywam dokladnie taki sam tylko dla ciezarnych wlasnie teraz. Stosuje tylko wieczorem i tez (odpukac ) nie mam zadnego rozstepu.NARAZIE!!! :-)

reklama
Jejku jak wy strasznie szybko piszecie na tym forum nie dam rady nadrobić z wczorajsza ani dzisiejsza bo nie wysiedze wczoraj i dzisiaj boli mnie strasznie brzuch dolem a zwlaszcza jak chodzić czyżby mi sie miednica rozszerzala co to moze byc? ja w pierwszej ciazy nie doszlam do tego tygodnia wiec wszystko od tego tygodnia to nowosc. A do datku Cyprian mi sie rozchorował nie spaliśmy cala noc dopiero usnol o 5 rano katar prze okropny i gorączka a ja na dodatek ledwo chodzę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry