reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
cześć Dziewczyny !!

Ja tylko na moment wpadłam, bo lecę na chwilę do babci i dziadka, dawno u nich nie bylam... a wczoraj mialam tak popieprzny dzień, że nie miałam kiedy wpaść Was poczytać i coś skrobnąć... dopiero wiezorkiem znalazłam trochę czasu, ale oglądaliśmy film, a właściwie pare odcinków serialu Californication... ale pewnie odezwę się później :-)

Cieszę się, że Wiola jest już z Szymusiem !!

Dorotka - widziałam, że pisałaś (jeszcze nie czytałam), ale to oznacza, że Oliwka jednak nie będzie miała darmowego dentysty do końca życia?? nie skorzystała z okazji i pogardziła fotelem dentystycznym??
Buźka i do później !! !! !! ehhh ... 37 tydzień... wciąż nie mogę w to uwierzyć !!:szok::szok::szok::szok::szok:

ASIU dobrze ze to nie zatrucie :tak:Ale wiesz jakby Rafalek sie wogole nie ruszal to to tez musisz skontrolowac Ale na szczescie rusza sie :tak:
Jakbys chodzila tyle razy do szpitala co ja to bys sie ich nie bala Ja sie nie boje tylko jak mnie nie badaja to nie nawidze tam tak bezczynnie siedziec :wściekła/y:
TRINA fajne masz zdjecie pod imieniem :tak:
I fajny opis ze wciaz czekacie na MACKA ale jeszcze lepszy bedzie suwaczek z odliczaniem dni do 1 urodzin Synusia :tak:
MADZIU kurcze jeszcze na nieobecnosciach nie bylam ale jak napisalas o Wioli to az sie wzruszylam A ona szla z nadzieja ze beda ja trzymac tam conajmniej 2 tygodnie a tu 5 dni i jest juz z Dzidziusiem:tak:

Ja troche posprzatalam ,teraz ide zamiesc podlogi i do sklepu musze isc cos do jedzenia kupic;-)
Jak zmywalam to M do mnie dzwonil a tel mialam w pokoju i nie slyszalam A jak skonczylam zmywac to slysze ze tel dzwoni i patrze a M juz do mnie 4 razy dzwonil I byl caly roztrzesiony ze mi sie cos stalo :rofl2:To takie mile ze sie martwi:tak:
M dzis bedzie w pracy do 17 lub do 18 A jutro idzie na 16 ale nie wiemy na ile Ale ma juz grafik do konca miesiaca wiec jak co to bede wiedziala kiedy mam go wolac do porodu a kiedy nie heheh :-D

Własnie wypróbowuje laktator i jest fajny - mozna regulowac siłe ssania. połozna radziła mojej siostrze ze takim laktatotem tez mozna poród wywołac. troche boli ale co tam:baffled:

KAKA ja mialam masowac sutki ale jakos mi sie nie chce siedziec i macac sie po nich to moze serio dobry pomysl laktatorem sobie masowac i moze wywolac hehe :-)

Cos od jakis 2 dni nie widac ANNY ????????????

Własnie wypróbowuje laktator i jest fajny - mozna regulowac siłe ssania. połozna radziła mojej siostrze ze takim laktatotem tez mozna poród wywołac. troche boli ale co tam:baffled:
Kaka a leci Ci tam coś? Może i ja powinnam spróbowac? Bo u mnie to na razie mleczka ani widu, ani słychu... :zawstydzona/y:
A jaki laktator kupiłas?

Hmmm gazele powiadasz?:-D:-D:-Dchetnie... tylko ja bardziej taka otyla gazela bede:-p
Ania ostatnio to wszystkie jakies wariackie dni mamy.mi tak zaczal czas teraz leciec ze masakra...budze sie, chwila mija i znowu spac...:baffled:nie podoba mi sie to....
Dorotka ja lezalam tylko raz w szpitalu jakies 2 lata temu na zapalenie trzustki i nawet nie chce sobie tego przypominac...a teraz jak pomysle ze moglabym z wlasnej woli przez pomylke tam pojsc to mnie trzesie i bede sie nogami pewnie zapierac...niby to inny szpital ale boje sie ze ten bol bedzie taki jak tamten:-:)-:)-(ja wtedy 12 godzin zwijalam sie non stop z bolu, dostalam 8 kroplowek, Dolargan po ktorym rzygalam, a bol byl taki ze wydusilam tylko zeby mnie juz dobili albo ja to zrobie bo tego nie zniose, taki skurcz bez przerwy zadnej...myslalam ze sie udusze i dlatego ten Dolargan dali mi, po ktorym nie dosc ze rzygalam to jeszcze zamdlalam.az mnie trzesie jak sobie to przypomne.nie wyobrazam sobie wiekszego bolu niz wtedy i dlatego teraz sie tak strasznie boje ze nie wiem jakim cudem ale moze byc gorzej:-:)-:)-(

reklama
Do góry