reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Aniulko narożnik super.Ładne jasne kolory,bedzie pasował w tym miejscu mieszkania :tak:
Mówisz,że nocki do banki :dry: skąd ja to znam:-D
a smarujesz dziąsła dentinoxem? U nas przynosi ulge a i nie powiem dupka Matta nie raz widziała Viburcol :tak::-D
Wiesz jak ja zaglądam w zabki.Bawie się z młodym,tancze z nim i siup pod światło z głową w dół.Wtedy on brechta a ja robie szybki look ;-) I właśnie widze tylko górne ząbki bo dolnych nie pokazuje :baffled::dry:
No i 8 ząbków to niezły wynik.Pociesz się,że jeszcze tylko 12 :-D:-D U mnie 15 :-p:baffled::-D

Women no to nieżle Dori zwymiotował :szok:
Wisienko i jak David? Zachowuje się tak jak zwykle?
Elbra bardzo ładny rowerek.
Ja niewiem co mam kupic młodemu na roczek:dry::no:
Chrzestni zostali w Irlandii,będą tylko babcie,dziadki i prababcia:tak: W domku,tort,kawka i tak tego nie będzie pamiętał :sorry2:

Anineczka, fajny pomysł z tym wątkiem. Jestem za :-) A Birka wycałowana:-):-)

Wisienka, jak Davidek?

Women, współczuję przygody z mlekiem...

Anulka, sofa świetna. Piękny kolor, rewelacyjnie będzie wyglądać w tym pokoju. sama chcę swoją obić podobnym materiałem, tylko czekoladowym ze względy na psy:baffled:
A z tym odcyckowaniem Oskarka tak pytam, bo pisałaś o tym ostatnio, ale mi umknęło kiedy chcesz go przestawić.

Beata, ja bym wolała inny prezent. Moja mama kupiła Indze coś takiego Fisher-Price B9001 INTERAKTYWNY STOLIK MUZYCZNY!!! (451628011) - Aukcje internetowe Allegro
My kupujemy to: HASBRO PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK WYSYŁKA KURIER (452891522) - Aukcje internetowe Allegro
A teście mają kupić jej klocki. Podobno już kupili. A ta stara torba zamówiła jej jeszcze jakieś *****, bo myśli, że dzięki temu będzie lepszą babcią:baffled:

Elbra, rowerek bardzo fajny:-) Widzę, ze rowerki mają wzięcie wsród listopadowych maluchów;-) A co mleka, ja się nie wypowiadam, bo na razie go Indze nie podam. A Piter nie jest na mleko krowie uczulony? A co do łóżka, to Ini śpi u siebie, ale protestuje, o ma alergię na swoje łóżko...

U nas pogoda się zepsuła. Inga śpi, a ja zamiast sprzątać siedzę na kompie. Smoczek nadal siedzi w Birowej dupie, choć ta gumka już wyszła. Teraz czekam na plastik:baffled: Dałam jej olej parafinowy i poczekam na działania... obym zdążyła dojść na dwór;-) Byłam z nią u wetki przy okazji, bo byłam z Ambą, którą znowu wysypało uczulenie i kazała jeszcze poczekać a za dwa dni ją prześwietlą jeżeli smoczek nie wyjdzie.

Anulka fajne sanki ale mamy nowe Michała z oparciem lub bez kupione 2 sezony temu nieuzywane bo sniegu nie było:-p

Anineczka, fajny pomysł z tym wątkiem. Jestem za :-) A Birka wycałowana:-):-)

Wisienka, jak Davidek?

Women, współczuję przygody z mlekiem...

Anulka, sofa świetna. Piękny kolor, rewelacyjnie będzie wyglądać w tym pokoju. sama chcę swoją obić podobnym materiałem, tylko czekoladowym ze względy na psy:baffled:
A z tym odcyckowaniem Oskarka tak pytam, bo pisałaś o tym ostatnio, ale mi umknęło kiedy chcesz go przestawić.

Beata, ja bym wolała inny prezent. Moja mama kupiła Indze coś takiego Fisher-Price B9001 INTERAKTYWNY STOLIK MUZYCZNY!!! (451628011) - Aukcje internetowe Allegro
My kupujemy to: HASBRO PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK WYSYŁKA KURIER (452891522) - Aukcje internetowe Allegro
A teście mają kupić jej klocki. Podobno już kupili. A ta stara torba zamówiła jej jeszcze jakieś *****, bo myśli, że dzięki temu będzie lepszą babcią:baffled:

Elbra, rowerek bardzo fajny:-) Widzę, ze rowerki mają wzięcie wsród listopadowych maluchów;-) A co mleka, ja się nie wypowiadam, bo na razie go Indze nie podam. A Piter nie jest na mleko krowie uczulony? A co do łóżka, to Ini śpi u siebie, ale protestuje, o ma alergię na swoje łóżko...

U nas pogoda się zepsuła. Inga śpi, a ja zamiast sprzątać siedzę na kompie. Smoczek nadal siedzi w Birowej dupie, choć ta gumka już wyszła. Teraz czekam na plastik:baffled: Dałam jej olej parafinowy i poczekam na działania... obym zdążyła dojść na dwór;-) Byłam z nią u wetki przy okazji, bo byłam z Ambą, którą znowu wysypało uczulenie i kazała jeszcze poczekać a za dwa dni ją prześwietlą jeżeli smoczek nie wyjdzie.
Bira stolik rzeczywiscie lepszy niż nocnik a i fontanna też niczego sobie teraz to już głupia jestem i zupełnie nie wiem:no:A klocki fajna sprawa Ola juz takie olbrzymie układa
Elbra rowerek mamy po Michale bez bocznego oparcia ale i tak Olka nie kuma o co chodzi a do jezdżenia narazie ma ten jeźdzuik-pchacz FP który dostalismy:tak:
Generalnie mamy klocki i piłki, pluszaki, puzle , ksiazeczki takze własciwie wszystko tylko myslelismy o takim czymś "kobiecym":-)
Jak macie jeszcze jakies pomysły to podsuwajcie:tak:

A ja miałam generalnie od 13,30 takie jazdy że szok.Zadzwonili z przedszkola ze Michała boli bardzo brzuch a że Olka zasnęła dopiero co nie chciałam jej budzić i nie wiedziałam co mam zrobić.Jeszcze na dodatek wykapałam się i właśnie wycieraam sie kiedy był telefon.Myslałam ze zawału dostanę.Na szczęscie dziadek Michała odebrał i przywiózł do domu.Niby nie miał goraczki ale dosć ostre bóle brzucha.Wypił herbate mietową i lezał a o 15 mąż ladował i miałam po niego jechać.Zadzwonił o 14,30 że już wyladował i czeka a na to Michał zaczął wymiotować.Dopiero po godzinie udało mi się dzieciaki zebrać i pojechaliśmy.Teraz jest ok myślałam ze to jelitówka ale chyba tylko jakaś niestrawnosć ufff
Dobra spadam

Beata, to dzien mialas... a 13ty byl wczoraj:zawstydzona/y::baffled: dobrze, ze juz ok i ze jestescie juz w domku w komplecie:tak:

Dziewczyny dzieki za rady co do naroznika, juz zamowiony:tak: ma byc 27-29.10... juz sie doczekac nie moge:-p:-p

Oskar dostal czopeczek i teraz zasnal... oby jakos spal bo ja chyba padne...:baffled:

reklama
Do góry