reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kasiad fajne ubranka,najładniejsze sukienusie;-):tak:.

Musialam kupic Konradowi nowy wozek na wypady,bo stary sie rozsypal.Mialam wczesniej ,to najtansze Coneco,ale wnerwial mnie ten wozek:baffled:.Cały czas mialam wrazenie,ze sie rozsypie,no i w koncu sie rozsypał:crazy:.
Wybralam taki,mam nadzieje,ze bedzie bardziej trwały;-)(Chicco Multiway)

multiway%20rainbow1.jpg
Wozek pierwsza liga :tak:
U nas wozek nala uzywany :tak: Jenni lubi dupe wozic i nigdy mi nieprotestuje:tak::-)

Super kurteczka,wyglada na cieplutka:tak:.Julcia chyba nie zadowolona,ze ja mama opatuliła;-):-D

Co do wozeczka,to nie mam pojecia ,czego jest nastepca ;-) .Dzis go do mnie wysyłaja :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tycia fajny wózek ;-):-)
to jest chyba następca ct 0.4 :confused: my już wózka nie używamy :no:

Też mi się wydaje, że to następca chicco ct 0.4, którego jeszcze sporadycznie używamy. Ja jestem z tej spacerówki bardzo zadowolona, więc pewnie i Ty Tycia będziesz;-)

Super kurteczka,wyglada na cieplutka:tak:.Julcia chyba nie zadowolona,ze ja mama opatuliła;-):-D

Victor też nie wyglądałby na zadowolonego jakbym go ubrała w zimowe ubranka w domu tylko po to, żeby mu sesje fotograficzną zrobić:-p:-D
Nuśka bardzo ładna ta kurteczka. Juleczka już w pełni przygotowana na chłodne dni:tak:

Agusia też jestem w szoku jaki zasięg ma ta niania, tak jak zresztą pisała o tym Kasiad. Sama zastanawiam się nad kupnem jakiejś niani elektronicznej, bo będę mogła drugiego Maluszka spokojnie położyć na górze spać, zamknąć drzwi i bawić się z Vickiem na dole, a w razie czego szybko usłyszę;-) Przynajmniej taki mam plan:-p Jak już będziesz miała z nią do czynienia to daj znać jak się sprawuje;-)

Do góry