reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tycia a ty czasem czegoś nie planujesz? ;-) nowa pościel do łóżeczka, nowy wózek.... ;-):-D
Ja niestety juz nie moge:no:,zostawie te działke młodszym kolezankom;-):-D.

Ja mam nianie Chicco,ale nie moge jej znalezc w necie.Dziala jak krotkofalowka,mozna mowic do dziecka.Uzyta raz w Sylwestra:-D.

reklama
Ja mam nianie Chicco,ale nie moge jej znalezc w necie.Dziala jak krotkofalowka,mozna mowic do dziecka.Uzyta raz w Sylwestra:-D.

Tycia to się jej naużywałaś, że hoho:-p:-D

Kupiłam Vickiemu dwa komplety pościeli, bo za jakiś miesiąc przenosimy go na normalne łóżko singla z barierką. Jaki on już dorosły będzie;-):szok:
POSCIEL 140/200 cm KOMPLET POŚCIELI DLA DZIECI (452253345) - Aukcje internetowe Allegro (nr 11 i nr 17)

A dla Maleństwa chce dokupić jeden nowy zestaw pościeli:
3-ele. pościel z **HAFTAMI*****Miś z księżycem (450810266) - Aukcje internetowe Allegro
Napisałam tylko do Sprzedającego czy mogę dokupić oddzielnie przybornik na łóżeczko, bo nie chce dodatkowych wypełnień i baldachimu:-p

Wolfia,sliczne te posciele.Ktora wybrałas?Nie mialas polowkowego usg?Jak ja Ci zazdroszcze,ze masz maluszka w brzuszku:tak::sorry2:.

Nianie zamowilam dla babci,zeby miala kontakt z mama ;-).Babcia powiedziala jednak,ze na razie jej nie potrzebna i ja dostałam nowa...:-)

Wolfia,sliczne te posciele.Ktora wybrałas?Nie mialas polowkowego usg?Jak ja Ci zazdroszcze,ze masz maluszka w brzuszku:tak::sorry2:.

Jeszcze nie wybrałam koloru;-) Myślałam nad beżem, ale może jakby się okazało, że tym razem będzie córeczka to różową wezmę:sorry2: Sama nie wiem, a jak się okaże tak jak z Vickiem, który miesiąc przed porodem był jeszcze dziewczynką na 90%...
Co do USG to tu w IE jest troszkę inaczej. Ostatnie miałam 11.09, czyli w 18-19 tygodniu i wtedy nie zapytaliśmy o płeć, a teraz wizytę będę miała 05.11, więc mam nadzieje, że się czegoś dowiem, poza tym że wszystko w porządku;-)
Co do Maluszka w brzuszku to w moim przypadku najprawdopodobniej to już ostatni raz;-) Chyba że się coś kiedyś jeszcze zdarzy...:sorry2:

reklama
Do góry