To obie nasze kobitki "wielkie stopy" ;-)Julia tez jest wielka stopaNosi adidaski 25(troszeczke luzutak z 3mm) a na zime kupiłam rozmiar 26
![]()
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Hania ma 23.
a 3mu kupujecie juz buty na zime?
edzia83
Fanka BB :)
bo zima za pasem:-)Hania ma 23.
elisabeth
Październik '06 i '09
Kubus ma rozmiar bucika 22, ale na zime kupiłam mu 23...
Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...
Katus ja już kupiłam na zime, bo akurat byliśmy w "dużym miescie";-), i skorzystałam z okazji że byłam w CCC i wzięłam fajne, niedrogie buciki dla małego... u mnie w miescie nie ma takiego wyboru bucików dla dzieci...
Mada80
Fanka BB :)
O ile mnie pamiec nie myli to zazwyczaj od listopada chodzi sie juz w kozakach
W zeszłym roku o tej porze juz Julii kładłam kozaczki,bo było juz bardzo zimno.
W zeszłym roku o tej porze juz Julii kładłam kozaczki,bo było juz bardzo zimno.Katka
Użyszkodnik ;)
eeeeeeee
to ja czekam zawsze do ostatniej chwili...
nie wiem,moze zle robie...
mhm
to ja czekam zawsze do ostatniej chwili...
nie wiem,moze zle robie...
mhm

Mati już nosi bucik o rozmiarze 26, podczas przeprowadzki odkryłam zabunkrowane buty zimowe po Łukaszku rozmiar 27, ale przymierzyłam i są OK przynajmniej jeden wydatek mam z głowy
A butki porządne Łukasz miał je parę razy tylko na nóżkach - bo kupiłam zbyt szybko . Mam nadzieję że nie rozlecą się ze starości 

A butki porządne Łukasz miał je parę razy tylko na nóżkach - bo kupiłam zbyt szybko . Mam nadzieję że nie rozlecą się ze starości 

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Katka ja gdyby nie to ze byla promocja to pewnie tez bym kupila na ostatnia chwile ;-) ... zreszta moj maz stwierdzil, ze ja powinnam miec na drugie imie "Promocja"
;-)
No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz
;-)No to Mati ma faktycznie duza stopke ... niom ale tez jest duzy chlopczyk juz

reklama
Podziel się: