reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost Naszych Dzieciaczkow

Gosia dziś ważona w ośrodku 12,5 kg :-D. Wzrostu nie wiem dokładnie bo będą mierzyć dopiero na bilansie dwulatka.

reklama
Odswiezam watek, bo to czas bilansu naszych 2-latkow:tak:

Paula:
waga: 11,2 kg (25 centyl) (przez rok +2,2 kg)
wzrost: 92 cm (90-97 centyl) ( +15cm)
zeby: 20 szt (;-)) (+4)

U Nas waga z dzisiaj
12, 5 kg
wzrost nie wiem
zebów 16 i pół ;-)

bilans tez nie wiem kiedy bo nic nie mówili ...
Kajenko Ciebie wołali na bilans czy sama przyszłaś??

Kajenko Ciebie wołali na bilans czy sama przyszłaś??

U nas od poczatku na jednej wizycie wyznaczali nastepna i date i godzine notowali w ksiazeczce dziecka. Dopiero teraz nie wyznaczyli kolejnej (nie wiem, czy nastepna wizyta to bilans 4-latka, czy w miedzyczasie bedzie jakies obowiazkowe szczepienie:sorry2:).

Hmmm... czy to mozliwe, zeby dziecko w ciagu 1,5 miesiaca uroslo 5 cm:confused::confused:
Jest tu moj post z 22.sierpnia i wtedy Paula miala 87cm a wczoraj 92:dry: Widze po ubrankach, ze podskoczyla, ale az tyle?:confused: Musze ja jeszcze raz zmierzyc...

do mnie juz 2 razy dzwonili, zeby mnie zaciagnac na bilans. oczywiscie trzeba przyjsc na 8 rano, wiec musz e od razu wziac dzien urlopu :wściekła/y: wkurzaja mnie te godziny pracy ...

Mnie z kolei lekarz powiedział,że na bilans mam przyjść po 11 października( czyli jak mały skończy 2 latka),ale nie wyznaczyli konkretnej daty..powiedzieli,że na zrobienie bilansu mamy czas do grudnia:baffled:

O to moja Marika coś ostatnio ani za bardzo nie rośnie ani nie tyje ;-)
Patrzyłam na swój ostatni wpis i było 89-90cm i 13 kg dziś jest ok 91cm i 13,2kg.

reklama
Do góry