reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no ale chyba najlepszy jest seks hihih :-D:tak::-D

:tak::-D:tak: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:-D:tak::-D

:-D:-D tylko ciekawe z kim jak chop w pracy:dry::-D

Patrysia super ta kurtka:tak:

Dziewczyny ja wam współczuję tych nieprzespanych nocek...mój Kuba to już od niepamiętnych czasów przesypia całe nocki i nie wyobrażam sobie,zebym musiała wstawać:no:. Chyba łatwo się jest do dobrego przyzwyczaić:happy2:

iwona.c28 - nie amtrw sie moj tez w robocie ale mnie to nic nie boli :-D:-p ale czekam az przyjdzie hihihih :-D:rofl2: a co do nocek mam nadzieje ze szybko mina te nie przespane :-)

ja zmykam na sesje zdjeciowa do lasu popstrykam fotki malemu :tak::tak::tak:

do potem ;-)

heja
kupilam wlasnie malemu kurteczke z allegro wygralam przed chwila aukcje ale sie ciesze :-D
___BYŁO SOBIE DZIECKO - NEXT KURTECZKA 80 CM_____ (466257128) - Aukcje internetowe Allegro
bodzinka - hmmm :dry: moj maly tez po mnie skacze, taga za wlosy albo trzaska pilotem o parapet .... :dry:
Super kurteczka:-D:-D
A co do dzieci to jak potem posle Ci swój piekny usmiech, da mokrego buziaka i przytuli to wszystko idzie w niepamięć...
A mój Mały własnie taki całusny jest teraz...:blink::blink:Ciągle sie tuli i daje buziaki:blink::blink:

bodzinka - mnie sie podobaja takie calusniki :tak::-D:-D no fakt jak potem patrzy i sie usmiecha to az zyc sie chce :blink:

a pochwale sie teraz zdjecmi z naszego dzisiejszego spacerku po lesie :-D

Heloł Lajdis:-):-):-)

Ale mnie tutaj dawno nie było:szok::szok::szok: nadrabiać nie będę wybaczta:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowe mamy z którymi nie miałam przyjemności się przywitać:tak::tak:

Dziecina ma śpi więc zajrzałam :sorry2::rofl2:

Hej Ho!!!!!
Ale przynajmniej ma już komplet mleczaków:rofl2:
Bodzia gratulacje dla Karolka za komplet ząbków :tak::tak:
....tu jeszcze tego nie robiłam:sorry2::-p:-D
Dziewczyny ja wam współczuję tych nieprzespanych nocek...mój Kuba to już od niepamiętnych czasów przesypia całe nocki i nie wyobrażam sobie,zebym musiała wstawać:no:. Chyba łatwo się jest do dobrego przyzwyczaić:happy2:
Iwona tylko pozazdrościć przespanych nocek:tak::tak: też bym tak chciała:sorry2::zawstydzona/y:
my jestesmy ponownie na zastrzykach duzo by pisa co z naszym- Szymka zdrowiem jest nie tak, łatwiej napisac co jest ok.
ale im dłuzej choruje tym wiekszego dystansu do tego nabieram (staje sie obojetna)a coraz bardziej i wiecej poswiecam sie starszej ona nie choruje, przytuli sie usmiechnie, nie płacze z niewiadomego powodu jest kochana to ona mnie wspiera choc wcale o tym nie wie.
Wiem ze te słowa o mnie zle swiadczą ale niestety brak mi siły i takie znalazłam wsparcie.
A teraz oboje spią(szymek snem przerywanym co 40min-nagly 5-10min atak płaczu i sen) ja dopijam drina i uciekam w kraine gdzie wszystko jest ok- kraina snów.
Dobranoc mamuski.
Heksa ogromnie Ci współczuję chorego synka:-( musisz być silna a na pewno będzie lepiej:tak: mam taką nadzieję:sorry2:

czesc

po milutkim dniu czas na rekalsik :))

Bylam na zakupach ale niestety nic nie kupilam procz rekawiczek dla Laury:rofl2:
Potem byly dwie kolezanki z dzieciaczkami wiec bylo wesolo Mojego jeszcze nie ma to korzystam z chwili:sorry2:

Patrysia fajne foty, kurtka tez mis ie podoba
-j- fakt nie ma ja dobry sex :rofl2: wszsytkie dolegliwosci przechodza:-D

reklama
witam ale tylko an chwile bo malego zaraz kapac :-)
anka - dziekuje ja malemu nie kupuje rekawiczek bo ma chyba 3 pary od wyboru do koloru jedynie czapeczke bym mu chciala jeszcze kupic tak an teraz :tak:
aluska - dziekuje i wzajemnie na awatarku widze Twoja sliczniutka :tak::-D aha i witam Cie bo nie mialam jeszcze okazji :-):tak:

wejde potem jak mi pozwola bo amly pzreszkadza mi pisac :dry:

Do góry