reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia musilam kupic bo z tamtego roku za male:-D nie wiem jak to bedzie z czapka ale Laura jest cieplorodkiem bo jak zaloze jej czapke i kaptur to cala mokra wiec ograniczam sie do jednego:happy2:

Laura spi od 19:tak: nie spala popoludniu bo byly dziewczynki wiec drzemka przepadla

reklama
Heksa Zdrówka dla Szymka:-)
Patrysia świetne fotki ze spaceru;-) kurtka też fajna:-D ja jeszcze żadnej licytacji na Allegro nie wygrałam:zawstydzona/y:

chciałbym być bardziej aktywna na tym wątku, ale niestety ciągle coś i jak zdążę odczytać Lipcówki tak tutaj nie mam czasu:zawstydzona/y: postaram się poprawić;-) mój Antoś już śpi:-) nie wiem na jak długo bo może obudzić się za 2 godz (karmię piersią i moje Szczęście od początku funkcjonuje w rytmie 2 godzinnym:-p), albo w najlepszym wypadku za jakieś 4 h:sorry2: u mnie była niezła pogoda dopóki nie postanowiłam wyjść z Małym na spacer:baffled: rozpętała się burza i nici z dotleniania i hartowania Dziecka:crazy: teraz czekam na siostrę bo pojechała do lekarza:blink: tydz temu zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny, więc na dziś miała wizytę:happy: na razie się nie odzywa i jakoś się martwię:zawstydzona/y: mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze :tak: miłego i spokojnego wieczoru:-)

Amandziucha śpi, mężuś przed telewizorem więc wpadłam cosik napisać:-D:-p
aluska - dziekuje i wzajemnie na awatarku widze Twoja sliczniutka :tak::-D aha i witam Cie bo nie mialam jeszcze okazji :-):tak:
witam Cię również :) i dziękuję w imieniu mojej niuni za komplement:tak::tak::tak:

chciałbym być bardziej aktywna na tym wątku, ale niestety ciągle coś i jak zdążę odczytać Lipcówki tak tutaj nie mam czasu:zawstydzona/y: postaram się poprawić;-) mój Antoś już śpi:-) nie wiem na jak długo bo może obudzić się za 2 godz (karmię piersią i moje Szczęście od początku funkcjonuje w rytmie 2 godzinnym:-p), albo w najlepszym wypadku za jakieś 4 h:sorry2: u mnie była niezła pogoda dopóki nie postanowiłam wyjść z Małym na spacer:baffled: rozpętała się burza i nici z dotleniania i hartowania Dziecka:crazy: teraz czekam na siostrę bo pojechała do lekarza:blink: tydz temu zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny, więc na dziś miała wizytę:happy: na razie się nie odzywa i jakoś się martwię:zawstydzona/y: mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze :tak: miłego i spokojnego wieczoru:-)
Kate witam :-)
ja też jeszcze karmię piersią i o przespaniu całej nocki mogę tylko pomarzyć:dry: tylko u mnie jest ten lepszy przypadek- budzenie co 4 godziny:rofl2::zawstydzona/y::-p

Kiedyś pisałam że mojej siorce w dniu zdania prawka(08.08) zginął dowód ale po paru dniach przysłali go w kopercie no więc teraz ja nie mam dowodu:dry:
ostatni raz widziałam go 26.08 jak byłam w UP no i wtedy w ogóle pamiętam że go miałam i ślad po nim zaginął :crazy: w połowie września był mi potrzebny ale po przeszukaniu całego mieszkania nie udało mi się go znaleźć do dnia dzisiejszego miałam nadzieję że go znajdę a tu lipa:no::no::no:
Niestety nieszczęścia chodzą po ludziach:no:
to się wyżaliłam nie ma co:baffled::zawstydzona/y:

hej jestem wypielegnowana juz wiec moge szkryfnac cosik tam :-D:-D:-D:-D:-D
malutki tez juz spi moj m lezy obok niego a ja zaraz ide przelozyc malego do lozeczka i dolaczam do mojego m hihih :-p
aluska - nic straconego moze jeszcze ktos sie znajdzie taki co znajdzie i przysle - badz dobrej mysli :tak::-)
kate - heh ja tez rzadko co wygrywam bo nigdy nie zdaze bo taka zapominalska ze mnie babica hihih ;-):-p:-) ale ta kurteczke tak bardzo chcialam wiec czekalam juz od 8 na kompie na nia i sie doczekalam zreszta nie byla droga wiec sie bardzo oplacala :tak::blink:
anka - a ja sama nie wiem jaki moj jest raz mu cieplo raz zimno jakis taki mieszaniec ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja zobacze u ans na targu fajne sa czapeczki :tak:

zastanawialam sie nad sankami w tym roku dla malego i upatrzylam ... ale do zimy jeszcze czas a nie wieadomo jaka tez ona bedzie slyszalam ze wogole ma nie byc zimy ale co tam :happy2:
Super Sanki KHW Snow Baby Dream - dla malucha (465400453) - Aukcje internetowe Allegro

no to chyba ide spac karaluchy wszystkim.... :-D:-);-):tak:

Hejka wszystkim mamom.
Zaniedbałam się ostatnio i prawie w ogóle tu nie zaglądam, zazwyczaj na zamkniętym siedzę :zawstydzona/y: Ale postaram się poprawić ;-)

U nas ok, Oliśka była chora, byłyśmy 5 dni w szpitalu, ale jest już ok, tylko z jej zachowaniem coraz gorzej.

Witam nowe mamusie, bo widzę, że znowu kilka się pojawiło.

Patrysia, sanki bomba tylko cennnnaaa :szok:
A ja dla odmiany słyszałam że zima ma być ostra :sorry2:

My dzis na dworze spedzilismy dzien,pranie za praniem robilam i wszytsko ladnie schlo w tym wiaterku :-) Bylismy tez na zakupach w Tesco.
A tak to nic ciekawego nie bylo wiecej....dzien jak codzien.
Patrysia super foteczki a sanki......drogie.W zeszlym roku sie przymierzalismy do zakupu tez fajnych sanek i tak czekalismy na snieg ze sie go nie doczekalismy.Byl ze dwa razy po 3 dni.

witam dzisiaj
ale tylko na chwilke bo czeka mnie jeszcze sprzatanie i salatka juz okno umylam jeszce poodkurzac pomyc podlogi pranie wywiesic salatke dokonczyc i chyba to bedzie wszystko
u nas nocka fajna obudzilismy sie przed 7 a wnocy o 3 i 5 czyli w miare :tak:
maly buszuje w chodziku a ja korzystakm na chwilke ale obiecuje ze jak potem skoncze porzadki to wpadne naklikac wiecej :tak::-D

Hejka ;)

Dziewczyny a ja to mam dziś wrażenie , że ludzie to poszaleli.Jutro Wszystkich Świętych i sklepy pozamykane.Wychodząc dziś po zakupy przeszyłam szok.:szok:Tłum ludzi pod sklepami jak mrówek w mrowisku. Kolejki megastyczne jak gdyby przez tydzień nie były czynne zadne sklepy . A ludzie zachowują się kupując produkty, tak jakby jakaś zagłada miała przyjść na nasz kraj.:szok:i trzeba było zrobić zapasy żywności.Szok normalnie. :szok:I postanowiłam stanąc w takiej kilometrowej kolejce ( bo wyjścia nie było) by kupić chociażby troszkę wędlinki:tak:.Na szczęście ludzie okazali się na tyle wyrozumiali, że nie stałam w niej długo. Zostałam wepchnięta na sam początek kolejki przez miłego młodego pana.:tak: :biggrin2:I tu moje drugie zdziwienie, że to nie kobiety ( które non stop odwracały sie w moim kierunku) a młody mężczyzna okazał się tu wielką dobrocią.:biggrin2::tak:

A u nas dziś cieplej niż wczoraj. Przynajmniej nie wieje aż tak:tak:. Ja wzięłam też się za pranie, ale malutkich ubranek. :tak:Jeszcze nigdy z prania nie byłam tak zadowolona jak dziś.:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry :tak::tak::tak:

Dziecię me usnęło dziś tylko na pół godziny niestety i nie mam jak w spokoju cosik napisać:no:
Obiadu dziś nie gotuję bo się mi nie opłaca gdyż jak tylko małż z pracy wróci mamy jechać do babci więc zdąży sie umyć przebrać no i kanapkę zjeśc by nie jechać z pustym brzuchem:-p
Pranie już drugie wstawiłam i poodkurzałam........:rofl2:

Do góry