Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cięszę się, że nie zostanę sama ;-)oj kinguś to ja cię przebije 175 cm i 64,5 kg i biorąc pod uwage ze schudlam od zeszlego roku 5 kg to jestem kolos przy was a wygladam normalnie!![]()
a szefowa wymyslila - moge juz isc do domu ale ja mam spotkanie o 16:30 z pania dziekanwiec mnie taka nagroda nie cieszy
a co do nowego forum 2009 to ja tam napewno bedę!!wiec sie nie martw
![]()

Chyba masz odpowiednią wagę a zresztą facet musi się do czegoś przytulić a nie do kościotrupa ;-);-)KINGUS- jestem jestem
Ja mam 166 i wage 56- 57 kg zalezy od dnia, no ale przytylam przez rok 12 kgchyba od lekow
![]()
w tamtym roku wazylam 45 kg![]()
Witaj :-) Na pewno w końcu się uda;-)witam wszystkich.... z mezem staramy sie o malenstwo od jakis 7 miesiecy:-(bardzo pragniemy miec dzidzie ale jak narzaie nic nie wychodzi niestety...
No to superDziś dzwoniłam do gina i się pytałam kiedy powinnam przyjść na pierwszą wizytę 6 tygodni od zatrzymania miesiączki taką informacje uzyskałam wiec już sie szykuje na poniedziałek. :-)

tak mi się spać chce

, a od innych malpy przeganiam. M@LPOM MOWIE DLA WAS
.
). ale poszperalam w necie na te tematy i znalazlam ze ta faza ma wlasnie stala dlugos cos ok do 16 dni.(sorki dziewczyny moze cos pomieszalalm, jak tak to wyprostujcie mnie...
).ogolnie ta moja gin w publicznej przychodzni byla jakas wariatka, a ja taka mloda , bez wiedzy dziewczyna ,nie zadawalam jej juz za duzo pyt tylko tak jak powiedziala tak zostalo.Chyba masz rację, że dziś będą tłumy, lepiej poczekać do poniedziałku.a ja zaraz chyba walnę nosem w klawiaturętak mi się spać chce
a jeszcze po pracy mam zamiar zgarnąć synka i pojechać kupić mu buty ale jeszcze to przemyślę, bo znając mentalnośc większości ludzi to z powodu jednego dnia wolnego będzie dziki szturm na sklepy i nie będzie miejsc do parkowania![]()
Witaj:-)witm was drogoe pani... chcialabym sie do was zapisac i prosic o jakies rady od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie z mezem i nic![]()