reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny:-) czwartek byłam u gina, miałam badania na przyziernośc fałdu karkowego i wszystko jest ok:tak::tak::tak: Gin miał problem żeby zbadac moja kruszynke bo ona cały czas przodem do nas była i tak słodko machała raczkami, ze aż mi łzy ze szczęścia popłynęły:tak::tak::tak:
Po kolejnej wizycie będę wiedziała co się kryje za tym słowem "kruszynka" :tak::tak::tak: no chyba że tym razem nie będzie sie chciała pokazać:tak:

reklama
Hej dziewczyny!
U nas wporządku, mała zdrowa i wogóle też już tak dużo umie :rofl2::-) z dnia na dzień coraz fajniejsza :-)
a i mam pytanie, moze cos wiecie o firmie arvato service bo jutro tam ide na rozwmowe. wiem ze chodzi o odbieranie tel przychodzących (call center). w necie nie znalazlam jaki złych opinni.

Czesc dziewczyny

Iwonka- czy to chodzi o ta firme na plewiskach? bo jak tak to ja tam pracowałam i super było naprawde;-0 polecam
kina- wierze ze sie popłakalas ze szczescia bo ja miałam tak samo:tak: a masz focie? to wkejaj kochana;-)

nic dzis mi sie nie chce jakas rozleniwiona po weekendzie jestem:rofl2::rofl2:

Pinka - nie wiem gdzie dokładnie praca, jutro ide na rozmowe na ul. Rosevelta, to jest tak jak mówiłam praca przy obsłudze kleinta przy telefonie, no i zmianowa. Czy tak pracowałas? Jak tak to powiedz coś wiecej :tak:

Hej kobitki, widzę, ze i Was mgła dopadła... jak dzis rano otworzyłam okno, to "zgłupiałam", mlekoooo wszędzie, świata nie widziałam, juz zapomniałam jak irlandzka mgławica wygląda :tak:

My juz po "badaniach", niestety Kubie krwi dziś nie pobrano, mam za to pojemnik na mocz i kupkę, nie wiem tylko jak mam małego upilnowac, aby mi w tę buteleczkę siusiu zrobil, przyklejanego woreczka nie dostałam, bo ponoc wyniki moczu nie są z niego wiarygodne...będziemy probowac, a krew moze mu pani doktor pobierze przy kolejnej wizycie, bolem jest bowiem fakt, ze nie pobieraja tu krwi z paluszka, czego więc go standardowe kłucie, a ja mam się zaopatrzyc w maść znieczulającą...wiedziałam, ze na posiew pobierają z rączki, ale na morfologię ??? nawet pani doktor zastanawiała się jak go będzie kłuć, skoro ma takie malusie żyłki, no ale powiedziała, ze sie tego podejmie, zobaczymy jakie będą wyniki z moczu i kupki...ehhhh :-(

kina super, ze badania ok. :tak: kurcze ja nawet nie wiem, gdzie zapodziałam fotki z USG synusia :szok: muszę poszperać, test znalazłam---pierwsze "zdjęcie" mojej fasolki hehee

iwonkablaz trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę ;-), niestety nie znam tej firmy, kiedys pracowałam w Panoramie Firm jako telemarketerka, nie wspominam dobrze tego okresu zycia ( 3 miesiące ), ale to było co innego, to ja musiałam dzwonic i truć tyłki klientom, nie nadawałam się do tego totalnie, wiec zrezygnowałam-nie jestem "urodzonym sprzedawcą" :-D

Mam pytanie do Mam Poznanianek, gdzie wykonac USG, żeby lekarz zapisał ruchy Maluszka na płycie, czy jest taka możliwośc tu w Poznaniu? :-) Oraz, w którym tyg. miałyście wykonywane badanie na przyziernośc fałdu karkowego? Denerwuje się, ponieważ ja niestety nie miałam :-(

Gosia_k23 - to może masz gdzieś w notesie numer na Polną, do rejestracji, musiałabym zadzwonic dowiedziec się co jest potrzebne (Skierowanie?) i bym się umówiła gdybym mogła :-)

reklama
Do góry