reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
Ale tu cisza dzisiaj... My po kapieli i wieczornym karmieniu, mały lezy w lozeczku i sie patrzy, nie chce spac :-/ W dzien tez mało spał, wiec mam nadzieje, ze w nocy pospi tak ładnie jak wczoraj :-D

Zaraz wam chyba jakies fotki wrzuce :-)

Cześć dziewczyny !!
Ostatni raz przed jutrzejszym szpitalem się tu pojawiam !! Dzięki za wsparcie i mam nadzieję, że jak następny raz tu zawitam, to będę już z Szymusiem i będę razem z Wami udzielać się o karmieniu, spacerkach, itd... już się doczekać nie mogę, choć boję się bardzo, nie wiem jak to będzie wyglądało w szpitalu i jak długo mnie tam przetrzymają...

W każdym razie udanych dni z dzieciaczkami dziewczyny Wam życzę!!!! i do zobaczenia !!!!!! będę dawała znać co i jak !!

O! a co tu dzisiaj takie pustki?:szok::szok:

Ja dzisiaj chyba w dobrej formie, przynajmniej od rana, synek się w nocy spisał na medal to i poranek fajny.:-D:tak:
Chałupkę już ogarnęłam, się też ogarnęłam, teraz się zabieram za torbę od ciotki z ubrankami, muszę przepatrzeć co i jak i wrzucić pranie. Szymuś na razie śpi,choć z tym to nigdy nie wiadomo:rofl2:.

Buziam mamunie!!!!:-):-)

Witajcie kobiety po długiej nieobecności przez 2 tygodnie nie miałam internetu i tak mi was brakowało ze łoo,poza tym z małą są problemy nie trawi laktozy której jest w moim pokarmie i ciągle bardzo płacze w brzuszku jej sie gotuje i problemy z załatwianiem musze jej podawac troche sztucznego bez laktozy by brzuszek jej odpoczoł,poza tym ma uczulenie na białko krowie juz dostaje chyba z 4 mleko.Szkoda mi jej bo tak strasznie płacze non stop jest bujana- a zazekałam sie ze nie bede nigdy dziecka bujac ,ale tylko to ja uspokaja.Teraz tez pisze 1 reka a druga ja bujam na ramieniu wiec wybaczcie za pismo.Mała wazy juz 3700 i 53cm

Gratulacje dla wszystkich mam.Mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku.Niestety nie jestem w stanie przeczytac tych zaległosci.Buziaki

Ja tylko na momencik bo u nas akcja pakowanie!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze w południe do szczepienia z malutką!!!
żegnam się z Wami na 3 tygodnie bo nie wiem czy w PL będę mieć dostęp do neta

Aniaaa- trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ULKA bedzie nam tu Ciebie brakowalo Wracaj do nas szybko i milej podrozy :-)
WESOLUTKA witaj I wspolczuje ze twoja mala ma takie problemy z brzuszkiem.Moja jak pije to tez sie jej przewraca w brzuszku ale ogolnie jest dosc spokojna wiec chyba jej to nie przeszkadza
CZARNA dzis bylismy u lekrza z mala i ubrane miala POLSPICHY I KAFTANIK na to DRES KOMBINEZON CZAPECZKE I W JEDNYM KOCYKU BYLA W WOZKU :-)

MINISIA to fajny prezent od M :-)

My dzis bylismy u lekarza ale napisze jak bylo na lekarzowym i na nieobecnosciach wiesci od ANI
W nocy nawet fajnie pospalam Lece bo mala sie budzi

Do góry