reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi spokojnie, może zatestowałaś za wcześnie.....;-)
Zmierz jutro rano temp. i jak zacznie spadać to niestety w tym cyklu się nie udało, ale póki co trzymam kciuki.

reklama
dzięki Beatka za wsparcie ale ja już chyba straciłam nadzieje ze ten cykl był owocny...to byłby cud.

a tak w ogóle to może test nie wyjść nawet dzień po terminie@@@????

anufifi niektóre laski piszą że dopiero tydzień po spodziewanej @@@@ wychodziły II. To też zależy od testu......;-) Wiesz czasami owulka może się przesunąć i wtedy jest zbyt wcześnie na test......;-) Ale się nie denerwuj, co ma być to bedzie a będzie dobrze- no nie. Główka do góry!!!!!

Aniu, czyli Wielki Dzien juz niedlugo!!! Trzymam kciukasy:-)

Beatko, w zeszlym roku mialam czwarto- i piatoklasistow, tak mniej wiecej ok. 16 osob w kazdej grupie. W tym roku dostali mi sie maturzysci, mam ich czternascioro i caly zcas sie stresuje kwietniem (tu matura wczesniej) a w ten dzien, to nie wiem jak przezyje:baffled: To sa inne realia, to jest dla nich drugi jezyk, a teksty naszych tworcow jedna wielka abstrakcja:tak:

Natalko, witam Cie serdecznie:happy2: Moj maz tez do konca nie byl przekonany, a teraz cieszy sie jak szalony, nawet juz stwierdza, ze chce dziewczynke.

Anufifi, nie stresuj sie, jeszcze nie wszystko stracone:yes:

witammmmmmm

Dawno mnie tu nie było,,no cóż lac mnie bez skrupolow:):sorry2::zawstydzona/y::-(..

U mnie po staremu:0
Ja charuje...ppraca dom praca sprzatanie itp...
Praca do 15 potem obiad,gotownaie,sprzatanie,potem juz kolacja,zakupy myc synka siebie i aaa---tak wygladaja moje dni teraz,,nie mam na nic czasu,,doslownie na nic:((((

Pozdrawiam...

Ewciu jak dobrze, że jesteś, zapracowana babeczka z Ciebie.

Asus gdzie Ty się podziewasz???!!!

Pozdrawiaski i miłego dnia życzę!

reklama
Może i temperatura obiecująca ale niestety test pokazuje jedną kreche i ani cienia drugiej:-:)-:)-(.

Aniu test w ostatnim cyklu pokazał mi dwie kreski w 13 dc. śluz rozciągliwy pojawił się w 12 dc. i staranka zakończylismy na 13 dc przy właśnie dwóch krechach na teście.

Na tą chwile zastanawiam sie kiedy przyjdzie @@ bo przestał mnie na nią boleć brzuch i w ogóle sie nie czuję jakby miała przyjść ...wiec pewnie znów mi sie przestawił cykl cholercia!!!!!!

I bądź tu mądra:angry::angry::angry:
Jak dla mnie to troche późno ten śluz, ale może owulkę masz później wtedy to by miało sens. Jeśli by był następny cykl ( ale oby nie) to musisz mierzyć tempkę. Zresztą poczekamy zobaczymy. A z chłopcami pamiętasz jak było, który dc i w którym cyklu zaszłaś?

witammmmmmm

Dawno mnie tu nie było,,no cóż lac mnie bez skrupolow:):sorry2::zawstydzona/y::-(..

U mnie po staremu:0
Ja charuje...ppraca dom praca sprzatanie itp...
Praca do 15 potem obiad,gotownaie,sprzatanie,potem juz kolacja,zakupy myc synka siebie i aaa---tak wygladaja moje dni teraz,,nie mam na nic czasu,,doslownie na nic:((((

Pozdrawiam...
No lanie porządne Ci się należy. Myślałam że już na dobre nas opóściłaś. Ale miło że jesteś i wpadaj choc czasem.

Pozdrowionka dla wszystkich i miłego dnia.

Do góry