reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tak bedzie oj bedzie sie działo,,tylko jakos nic ostatnio zdziałac nie mzoemy:0 poki co niezałamujemy sie:0
No to może tym razem dostaniecie prezent pod choinkę:tak:
arbo0008.gif
i będzie dzidzia w brzusiu
baby.gif
;-).

Czesc dziewczyny
pisalam na poczatku tu z Wami...

My płec zaplanowalismy miała byc chłopczyk i sie udalo...ale lekarz powiedzial ze nie da sie zaplanowac plci :szok: co mnie zdziwilo mowi ze te bzdury szybkie , mniej szybkie pleniki to wymysl...
Ale ja w to wierze bo nam sie udalo... bedzimy miec SYNKA :-)

oj chciałabym taki prezencik pod choinkę :)

JARZEBINKA ty chyba ujrzałaś dwie krechy na teście i z radości o nas zapomniałaś

daj znać .....czy możemy sie cieszyć z Tobą :)

Jarzębinko bardzo miłe i przytulne gniazdko :happy2: kuchnia chyba wcale nie taka malutka, ja mam 6 m i jest ok, prysznic - moje marzenie, niestety mam wannę :-(. Mieszkasz w takim samym bloku jak ten, który widać z okna? A jaka jest okolica? Ja kupując mieszkanie bardzo zwracałam na to uwagę, zalezało mi żeby było dużo zieleni, skwerów, placyków i w miarę niedaleko do centrum.

dziękuję, dziękuję, my mieszkamy w 10 pietrowym bloku na 6 piętrze, a okolica, domki jedno pietrowe, tylko jeden blok 10 piętrowy obok i kilka takich 4 piętrowych, i też sporo zieleni a do Centrum tez bliziutko 15 minut autobusem tak samo do pracy 15 minutem jednym autobusem ...... :tak: a nam się właśnie marzyła wanna, ale musieliśmy wybrać albo wanna i pralka w kuchni, albo kabina prysznicowa i pralka w łazience i tak jakoś samo wyszło .......

Jarzębinko naprawdę super, życzę wam samych cudownych chwil spędzanych we własnym mieszakanku:)

Jarzębinko cudne to twoje mieszkanko. Jestem zachwycona. Zrobiłas dobry zakup. Gratuluje i życzę Ci w nim dużo szczęscia...mam nadzieję że to największe niedługo nadejdzie....a może juz jest.....

Jarzębinko bardzo ładne mieszkanko.....;-)

Witam:)
Jarzebinka ... świetne mieszkanko..zakup pierwsza klasa;-)

Jarzebinko, mieszkanie wspaniale, mam mile wspomnienia z tych okolic, w czasie studiow bywalam czesto na tym osiedlu

dziękuję bardzo za miłe słowa, nam też sie podoba, po 6 latach na wynajetym, w końcu mieszkamy u siebie, meblowanie też poszło nienajgorzej, małego pokój i duży-gościnny praktycznie umeblowane, została tylko sypialnie, ale pomalutku i tutaj coś wstawimy :tak::-D:tak:

a nie zaglądałam, bo nie była jak - w piatek i sobotę przeprowadzka i wypakowywanie kartonów, potem wyjazd do rodziców i teściów, bo nie byliśmy na 1 listopada, we wtorek powrót i ponownie przeprowadzka, ale juz ostatni transport kartonów dojechał i nawet prawie wszystko już rozpakowane, więc jest dobrze, myślę,że do końca tygodnia uporamy sie z tym bajzlem i będzie już git :tak::-D:tak:

Jarzebinko trzymam kciuki za twoje testowanie...

Jarzebinka a co tam u ciebie?

no właśnie co u mnie, jedna wielka niewiadoma :szok: M miał imieninki 11, więc zatestowałam 10 ( myślałam,że bedzie fajny prezent) i jedna wielka krecha ale @ brak i nadal brak @ i żadnych oznak zbliżania się ...... ponownie zatestuję jakby co to w niedzielę, a co potem to się okarze :szok: terminowo @ powinna poojawaić się 8 w sobotę, więc będzie tydzien po terminie ....... więc czekamy ......

anufifi, to trzymam kciuki za następny cykl :tak::-):tak:

reklama
Do góry