reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Hejka z wieczora dziewusie , wpadlam na chwilke by sie przyznac ze niestety nie wytrzymalam i zrobilam tescik, kupilam na 13go ale nie wytrzymalam no wiadomo z jakim efektem , ale tempka dalej 37 i ciagle mam nadzieje i zlosc ze taka jestem niecierpliwa , wiecej nie robie testu czekam na @

Martyna 76
ja mialam to samo lekarz tez widzial żolte cialko i kazal zrobic test po 14 dniach i dlatego nie dal mi innych leków , no i czekam , niezbyt cierpliwie

Ostatnia edycja:
reklama
witam! miałam iść dziś na test krwi i nic mi nie wyszło brak samochodu i jeszcze do pracy na 8 kurcze musze wytrzymać do jutra. dziś już 11 dni się spóźnia...wciąż mam nadzieję że testy się pomyliły... a ten internetowy test na rosyjskiej str to żart czy nie???

witam! miałam iść dziś na test krwi i nic mi nie wyszło brak samochodu i jeszcze do pracy na 8 kurcze musze wytrzymać do jutra. dziś już 11 dni się spóźnia...wciąż mam nadzieję że testy się pomyliły... a ten internetowy test na rosyjskiej str to żart czy nie???

Zart kochana zart....

Adolfinko trzymam kciuki :tak:

Czyzbym miala zgage i klucie w podbrzuszu pod pepkiem :szok: nie nie :no: nie wkrecaj sobie Lilu urojonych obiawow :angry: glupia ty :crazy:

Adolfina ja mam niestety to juz za soba dokladnie (wczoraj @ sie pojawila) wiec cie rozumie glowa do gory moze nastepnym razem:-)
*Alicja* dzieki mam nadzieje ze twoje slowa beda prorocze
martyna222 to zart kobietki w ciazy robily i wychodzil negatywny trzymam kciuki:-)

Witam kochane staraczki :)

Nie matrw sie Veritaserum,nic zlego nie moze sie stac skoro my tu wszystkie trzymamy mocno kciuki za Twoja dzidzie. :-D:-D:-D

Pysia, dokladnie wiem co czujesz :-( Mnie juz jest troszeczke lepiej, dzieki naszym staraczkom. Tobie tez tego zycze. Po drugie, jeszcze nie wszystko stracone. Kto wie, moze to objawy na fasolke a nie na @ ( za co trzymam kciuki) :-D

Lilu, ja wierze w Karme i wiem, ze za kazde cierpienie zostaniesz wynagordzona. Bardzo mi przykro z powodu Twojego kuzyna. Jednak sie nie zalamuj, badz silna bo przeciez mozesz nosic w sobie malenka fasolke :tak:

Morelko , jasne ze zostaniecie rodzicami. Tu dziewczyny zawsze powtarzaja, ze wiara czyni cuda. Wiec wierz, ze tak sie stanie. My bedziemy wierzyc z Toba :)

Witaj Becia, bardzo sie ciesze ze jest nas tutaj coraz wiecej :) Niestey nie jestem w stanie nic Ci poradzic na temat hormonow, bo nie mialam z nimi nigdy problemow. Moj problem dotyczy niedroznosci jajodow wiec lipa. :crazy:

Podpisuje sie pod tym co napisala Ivi, nie polecam sie testowac wczesniej niz przed spodziewana @. Latwo mowic, bo ja akurat naleze do osob uzaleznionych od testowania i tydzien przed :szok::-p:-p:-p

Siema Jarzebinko,jakos mi sie wydawalo, ze nie bylo Cie tu wieki :p Trzymam kciuki i za Twoje II kreseczki. :happy2:

Sorry, ze tak sie rozpisalam ale niesamowicie jest mi zawsze przyjemnie kiedy Kropeczka, zadaje sobie tyle trudu by kazdej odpisac. Uwazam, ze jest to niesamowicie mile i dlatego tez bede starala sie tak robic od czasu do czasu :-)
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam :confused:

Mam jeszcze pytanie, czy jest sens mierzyc temperature podczas @ ?

Dzieki i pozdrawiam
A ja?o mnie zapomnialas,a do mnie przaszla @ i jestem taka smutna(zarcik);-);-);-)

Alcija wysyłaj tutaj fluidki dla nas potrzebujacych staraczek:-D:-D:-D:-D:-D
Musimy się zapatrzeć na zdjęcie twojego maleństwa to moze sie pozarażamy tak fasolkowo;-):tak::tak:;-)

Dziewczynki mam tekst ( kawałek piosenki ) o nas i naszych wyimaginowanyh pragnieniach - dzidziusiach ( choć to chyba piosenka o miłości) ale co tam, musze wam to napisać, bo jak ja usłyszałam to odrazu pomyslałam o maleństwie ( wiem to niezdrowe na główkę)

Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec,
nauczyłam się ciebie po prostu chcieć.
Wystarczyła mi chwila niewielka,
byś imię miał, byś po prostu się stał.

Pomyliłam się - tak przecież bywa też,
wymyśliłam cię, więc zostań - jeśli chcesz.
Wystarczyła mi chwila niedługa,
byś imię miał, byś na zawsze je miał.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie moje kochane staraczki :-) trafiłam na to forum przypadkowo ale nawet nie wiecie jak bardzo się z tego cieszę :tak: czytałam tu sobie te wasze pościki i czuję się lepiej , że nie jestem z tym tematem sama. Staram się o moją własną fasolkę. Kolejna z moich koleżanek już właśnie urodziła cudnego synka. a mi smutno, że to nie ja :sad::sad: już trzy cykle za nami i nic z tego i smutno nam. wciąż się staramy i czekamy.... pozdrawiam Was wszystkie i miło mi że tu jesteście :tak:

Do góry