Witam kochane staraczki
Nie matrw sie
Veritaserum,nic zlego nie moze sie stac skoro my tu wszystkie trzymamy mocno kciuki za Twoja dzidzie.

Pysia, dokladnie wiem co czujesz :-( Mnie juz jest troszeczke lepiej, dzieki naszym staraczkom. Tobie tez tego zycze. Po drugie, jeszcze nie wszystko stracone. Kto wie, moze to objawy na fasolke a nie na @ ( za co trzymam kciuki)
Lilu, ja wierze w Karme i wiem, ze za kazde cierpienie zostaniesz wynagordzona. Bardzo mi przykro z powodu Twojego kuzyna. Jednak sie nie zalamuj, badz silna bo przeciez mozesz nosic w sobie malenka fasolke
Morelko , jasne ze zostaniecie rodzicami. Tu dziewczyny zawsze powtarzaja, ze wiara czyni cuda. Wiec wierz, ze tak sie stanie. My bedziemy wierzyc z Toba
Witaj
Becia, bardzo sie ciesze ze jest nas tutaj coraz wiecej

Niestey nie jestem w stanie nic Ci poradzic na temat hormonow, bo nie mialam z nimi nigdy problemow. Moj problem dotyczy niedroznosci jajodow wiec lipa.
Podpisuje sie pod tym co napisala
Ivi, nie polecam sie testowac wczesniej niz przed spodziewana @. Latwo mowic, bo ja akurat naleze do osob uzaleznionych od testowania i tydzien przed

Siema
Jarzebinko,jakos mi sie wydawalo, ze nie bylo Cie tu wieki

Trzymam kciuki i za Twoje II kreseczki.
Sorry, ze tak sie rozpisalam ale niesamowicie jest mi zawsze przyjemnie kiedy
Kropeczka, zadaje sobie tyle trudu by kazdej odpisac. Uwazam, ze jest to niesamowicie mile i dlatego tez bede starala sie tak robic od czasu do czasu :-)
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam
Mam jeszcze pytanie, czy jest sens mierzyc temperature podczas @ ?
Dzieki i pozdrawiam