reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się bawia nasze dzieci

zabawki zabawkami ale Hubcio jaki sliczny!!!
normalnie antenka podpadasz ze go nam tak rzadko pokazujesz!!
I love his smile ;***********:-)

reklama
Uśmiech Hubcia mówi sam za siebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D Super zabawki. Ale na jednej fotce widać nawet zaspaną Anetkę :tak::-D:-D:-D:-D:-D Pokaż się z bliska Anetko, bo już dawno nie było tu twojej twarzyczki widać :tak::-D

Hubcio ma frajdę:tak:
Rochu ostatnio jeszcze bardziej pokochał wodę:happy2:
szaleństwo do potęgi. Moja mama stwierdziła,że jeszcze nie widziała dziecka, któe się tak do wody rzuca jak szalone.
Wyciąganie korka średnio działa, bo wkłada z powrotem. Dziś wyciągnęłam go z wanny to wlazł z powrotem sam:szok: byłam przy nim i asekurowałam (powiedziałam wejdziesz sam: to jeszcze chwilę się popluskasz;-))
Inna sprawa,że jak siedzi w wannie i szaleje lub zaczyna się nudzić mówię: wychodzisz: to on chyc na płasko się kładzie i lezy, albo na brzuch.
Kręci śruby, bulgoty puszcza, kładzie się na pleckach lezy nie ruchomo, czasami drąc się w niebogłosy...
Czy wasze dzieci też tak mają ?

Ostatnio Witek znowu się drze na widok wanny :szok::baffled: Nie mam pojęcia o co znowu mu chodzi :no: I znowu musimy przyzwyczajać synka do kąpieli :dry::crazy:

Kasiulka u nas tez woda jest the best zwłaszcza po wczasach gdzie cały dzien w wodzie siedziała. Od tego czasu nie ma praktycznie zadnych oporów. Ostatnio jesdnak dostaje jakiegos fioła przed wejsciem do wanny, prezy sie, wygina i czasem wkłądam ja na siłe, ale jak juz jest w srodku to jest super.
Antenka super zabawki, wogole Hubcio ma ich mnostwo, no i tez zauwazyłam Cie leniu****ącą w łózku:-D.
U nas jakie zabawki by nie były to i tak najlepsza jest zabawa w chowanego, gonienie, gilganie i rzucanie po łóżku

kasiulka, u nas w wannie cały czas są szaleństwa - leżenie plackiem na plecach to norma, do tego dochpdzi wierzganie nogami. może też leżeć na brzucju - wtedy udsje żę pływa i macha wszystkimi kończynami. z "pleców" wanny zrobił ze zjeżdzalnie i zjeżdza z wielkim pluskiem do wody. sam włącza prysznic, otwiera buzie wlewa sobie do ust wodą prysznicem. sam się myje ;-) - najlepiej wyglada mycie siusiaka:-D
do wanny też sam włazi, wyleść też potrafi, tylko nie chce:dry:

u nas tylko wchodzi w gre basenik, w ktorym Gracjanek szaleje jak wariat, wanna niestety odpada, bo tylko jest prysznic, wiec klapa, ale jest kilkugodzinne szalenstwo w basenie w zastepstwie wanny

Antenka, twój synuś śliczny :tak:, a z dydusiem wyglądaj jak wielki dzidziuś :-D, już zapomniałm jak dziecko wygląda ze smokiem :-D, rowerek jest faktycznie super zresztą jeździk też :tak:, u Nas jeździk w użyciu codziennie parę razy :tak:.

Nikuś też jest stworzony do kąpieli :tak:, niestety musi zadowolić się brodzikiem, ale już za kilka miesięcy będę miała wannę to się wyszaleje, zresztą jak się kąpie u mojej mamy to łazienka pływa :baffled:.

reklama
Antenka Hubcio przeboski :-D:tak: i Ty sobie tak leniu****esz, a on się bawi? U mnie by to nie przeszło:no:

A tak w ogóle to u nas wanna też jest numer jeden. Jak któryś z nas zamyka się w łazience i myje to ona od razu też chce i wrzeszczy i klupie po drzawiach

Do góry