joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie dziewczyny:-)
Ja właśnie wróciłam z całą brygadą rodzinną od teściowej więc kawusia zaliczona
Joanna, mam nadzieję, że to nic poważnego z twoją dzidzią, niech szybko gardełko jej zdrowieje
.
Życzcie mi powodzenia, jutro składam podanie o pracę. Starszy maluszek pójdzie do przedszkola, a do młodszego przyjechałaby moja mama. Ale to dopiero wstępny plan. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy się uda.
Życzę miłego wieczorka. Do następnego spotkania. Lecę, bo moi mężczyźni wołają jeść:-)
Ja właśnie wróciłam z całą brygadą rodzinną od teściowej więc kawusia zaliczona

Joanna, mam nadzieję, że to nic poważnego z twoją dzidzią, niech szybko gardełko jej zdrowieje
.Życzcie mi powodzenia, jutro składam podanie o pracę. Starszy maluszek pójdzie do przedszkola, a do młodszego przyjechałaby moja mama. Ale to dopiero wstępny plan. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy się uda.
Życzę miłego wieczorka. Do następnego spotkania. Lecę, bo moi mężczyźni wołają jeść:-)
przyjechal w nocy po 3 i rano kolo10 zas pojechal i dopiero teraz przyszedl spowrotem bo byl znajomemu pomagac przy budzie ... na targu
kto to widzial zeby on szedl w niedziele robic 
ehhh ale mam ciete na niego a jeszcze w dodatku maly jak wstal popoludniu to taki marudny ze myslalam ze wyjde juz z siebie i stane obok
. Nie kopnęłybyście gadzinę (tzn. mojego męża) w dupsko? Bo ja mam chęć. Zazdrosna jestem, choinka a tu taka była mi bruździ